«I want one of those» sa jeg – og fikk det

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at jeg fikk et Holga-kamera til bursdagen min! For dere som ikke er bevandret i fotoverdenen, her er en link!

img_4219Bilde by Bror. Stivt glis by meg selv.

Det var altså  min kjære bror som hadde bestilt vidunderet helt fra Østerrike, og jeg bestemte at siden det kosta skjorta (og litt til) så skulle vi dele på det. Dessverre var det ikke med riktig type film, så vi har til nå fylt opp to vanlige 35-filmer, både farge og svart/hvitt.  Les mer om dette her.

Nå har jeg imidlertid fått nyss i at det både selges og fremkalles 120-film her i byen, så snart skal det bli vei i vellinga. Jeg har bestilt meg billetter til Oslo på selveste nasjonaldagen, så den tilbringes sammen med Ann Karin, og da skal selvfølgelig Holgaen være med! Bare se hvilke bilder den kan lage:

hooolge4

Det siste  bildet er tatt med vanlig 35-film, så dette gleder jeg meg til :)

Jeg føler jeg må ramse opp det andre jeg fikk til bursdagen også: av mamma og pappa fikk jeg en kakeform med «innebygd» kakefat – helt genialt – og en gradestokk! Veldig kjærkomne gaver :) Nå føler jeg at gamlisgenene (og husmorgenene) slår ut i full blomst.

Av Joël får jeg en tur til Dublin eller London, alt etter hva vi får tid og lyst til i løpet av sommeren. Og vi må jo ikke glemme at samme Joël hadde bursdag i går – gratulerer! – og at jeg har bakt sjokoladekake til ham i dag – med den nye kakeformen :D Jeg skal selvsagt ta bilder av både kaken og resten av feiringen i kveld.

Av Søster, tantebarn, besteforeldre og diverse onkler, tanter og søskenbarn fikk jeg penger, som nå har resultert i denne lekre lille saken:

lg-viewty-ku990-top

En LG KU990 mobiltelefon med trykkskjerm og temmelig ålreit kamera.

DET kan man vel ikke klage på! :)

6 kommentarer til “«I want one of those» sa jeg – og fikk det”

  1. klaus sier:

    Kult, mamma har også sånn mobil! Bare at hennes er rosa.

  2. Heidi sier:

    jeg stemmer for dublin! det er overhodet ingen shoppingby, men det er masse pent å se på og veldig mye mindre stress og mas der enn i london (jeg er veldig glad i london også altså). alle er blide og glade, hele tiden! (det kan kanskje ha noe å gjøre med at irene begynner å drikke til lunsj hver dag…. hehe) dessuten er det masse god mat, god drikke og cirka tusen fantastiske ting – små som store – å se overalt. og hvis du ikke har sett «once» enda, bør du definitivt gjøre det før avreise!! ..irer er ikke så veldig pene, men om det er kjærstetur det er snakk om i alle tilfeller, har jo ikke det så mye å si ;)

  3. Vilde sier:

    Jeg stemmer for London (selvom dere har vært der), også kan vi stikke til Dublin sammen :P

  4. Åh! Jeg vil også lege med Holga :D

  5. Marthe sier:

    Jeg har den mobilen bare i rosa!
    Jeg trudde kameraet skulle vært bedre! :)

  6. Anonym sier:

    8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »