Ear candy

Innimellom skjer det.

Plutselig en dag er ALT du hører på radioen gull. For en ukes tid siden oppdaget jeg til min store glede to nye, norske perler. I tillegg fant jeg tilbake til en sang jeg hadde glemt litt, men som absolutt ikke er gammelt.

Først og fremst: Karin Parks «Out of the Cage». Karin Park har kommet med ny plate, helt ulikt det hun har laget før. Nå minner det litt om svenske The Knife, særlig denne låta om du finner på MySpace-siden hennes.

Og så: Death of Unga Bunga – sært navn, kul musikk! «Don’t go looking for my heart» er min nye favoritt! Vill sang – hør den her.

Til slutt: The Cute Crash Combo med «Beautiful Beast». La meg legge til: dette er folk fra Meråker! Hør CCC på MySpace her!

musi

Når det gjelder den dårlige oppdateringsfrekvensen, så kan jeg unnskylde meg med at jeg har hatt fri en uke, og har brukt tiden til å løpe etter sommerfugler i stedet for å finne på ting å skrive om. Dessuten har jeg fått restriksjoner på dette med å være nyhetsjunkie når jeg har fri, og jeg får vel bare innrømme at Meråker sjelden står i begivenhetenes sentrum.

I helgen er det Oslo som gjelder – da skal jeg og Ann Karin spille minigolf, grille biffburgere og skremme småunger i 17. mai-toget. :D Vi hörs!

2 kommentarer til “Ear candy”

  1. Anonym sier:

    Æ e forelska, i et eeeveentyyyyyyyyyyr, sjøl om deeeet gjøøør voooooooooondt. Æææ bryr mæ ikkjeeeee om æ bli gaaaaaaaaaal, æ e allerede førrbannaaaaaaaa.

    Takk for besøket h**o. Det va gull!

  2. janne sier:

    Ja te Fairytale på Guitar Hero! Eller Violin Hero!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »