…i alle dager!

I dag har det skjedd noe veldig, veldig merkelig. Og veldig, veldig hyggelig.

Det var nemlig min siste dag i RadioAdressa i dag. Som et av mange offer for finanskrisen var jeg nødt til å pakke snippesken og gå etter min siste sending klokken 12 i dag, men dette gikk faktisk ikke upåaktet hen.

Etter at vi hadde pratet litt om dette på lufta, tikket det plutselig noen støtte-sms fra lytterne, og før jeg visste ordet av det hadde jeg fått en støttegruppe på Facebook! Det er det ikke mange forunt! :D

facebook

Jeg må innrømme at jeg ble litt (vel, ikke bare litt…) rørt av dette. Ikke nok med at gruppa ble opprettet, men i skrivende stund har den faktisk 131 medlemmer. Jeg trodde ikke det var så mange som visste at jeg fantes engang!

Så: TAKK til alle som hører på, som sendte sms i dag og som har meldt seg inn i gruppa! Det betyr i allefall at jeg har gjort noe riktig på den tida jeg har vært i RadioAdressa :) Og det er utrolig hyggelig å høre at man vil bli savnet.

Som om ikke dette var nok, har jeg også hatt ny besøksrekord på bloggen min i dag. :)

Jeg kommer til å savne alle jeg har jobbet med, og fra i dag av: alle som har hørt på!

n628195497_3128590_4689376Bengt, Baard, Martin og undertegnede. Good team!

3 kommentarer til “…i alle dager!”

  1. Anonym sier:

    Kom tilbake!! :)

  2. EJ aka BJ sier:

    viss eg hadde hatt fb skulle eg og ha joina den gruppa, TJ. men eg kan lage en støttepost på bloggen min viss du skulle føle for det! men fb-gruppa e kanskje all you need…?

  3. [...] seg hør og bør ble det opprettet en støtteside på Facebook. Så min plan var da at jeg skulle komme hjem fra jobb og skrive en blogg både om mitt savn etter [...]

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »