Illustrate me, pt. 2

Jeg har jo som sagt satt meg som mål å bli superflink i Illustrator, men jeg synes det går litt treigt. Jeg har til nå åpnet programmet to ganger, og i mellomtiden har jeg prøvd å lest meg til hva som er triksene for å få til skikkelig fine illustrasjoner.

Til min store skuffelse finnes det ingen snarveier, og dessuten skjønner jeg fryktelig lite av verktøyene.

Jeg er ikke sikker på om det er masse bugs i programmet, eller om det bare er jeg som jobber på en forferdelig tungvint og rar måte (sannsynligvis er det det siste), så hvis du har enorme Illustrator-skills eller vet av noen som har,  er det bare å si fra.

Nå har jeg prøvd å bruke Paintbrush Tool istedet for Pen Tool for å tegne ansikter og sånn. Også har jeg prøvd å eksperimentere med hår:

blwillu3

illu2

Skyggelegginga er ikke helt bra, og det er ikke enkelt heller, så skyggene under øynene og på nesa har jeg gjort etterpå, i Photoshop. Men uansett hvor ræva dette er, så er det faktisk en liten forbedring fra forrige gang, eller hur?

6 kommentarer til “Illustrate me, pt. 2”

  1. Jossan sier:

    Sv: Oj tack så mycket, det var roligt att höra :D Skulle vara kul att kunna illustrator men har tyvärr inte det programmet :/

  2. Solskinnet sier:

    Spennede. Er det i Photoshop du finner de verktøyene? Har innstallert norsk Photoshop på macen min. Det var jaggu uvant. Jeg finner ikke igjen de forskjellige tingene når de står på norsk. Hehe

  3. Trond sier:

    Det ser ut som vi har en ny tegneseriehelt på gang :)

  4. janne sier:

    Solskinnet: Jeg bruker Adobe Illustrator for å tegne slik som jeg har gjort her. Kunne aldri hatt Photoshop på norsk, siden skolen hadde engelsk lisens har det liksom blitt naturlig å bruke PS på engelsk når jeg har skaffet programmet på min egen PC :)

    Trond: Hehe, Captain Emo-Redhead and the Angry Black & White Girl? :D

  5. Bjørn sier:

    Synes du er flink jeg :)

  6. janne sier:

    Takk, Bj0rn! :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »