Now join hands, and with your hands your hearts

Jeg tok jo som sagt bryllupsbilder forrige helg, a first for me, og det var kjempegøy!

Tidligere har jeg sagt nei til bryllupsbilder, i og med at jeg ikke har hatt all verdens med utstyr. Men før sommeren investerte jeg i en såkalt refleksskjerm, en uvurderlig hjelper for fotografer! Så da Tine og Ove spurte meg pent, så kunne jeg nesten ikke si nei.

Å fotografere brudepar er mye jobb, men også utrolig givende når man har med så morsomme og fine mennesker å gjøre :) Jeg hadde med meg Vilde som assistent, pluss at brudgommens bror og forlover var med og holdt både paraplyer, skjermer og barn. Jeg tror aldri jeg har møtt en mer tålmodig fyr!

Dessverre var ikke været som bestilt. Jeg tror jeg rakk å ta tre bilder før himmelen åpnet seg.

t_o7Dermed ble paraplyen med på et par bilder. Men bildene skal jo gjenspeile bryllupsdagen slik den egentlig var, og da gjør det ikke så mye med en paraply eller tre!

t_o4Denne kule kiden heter Lucas og han var helt fantastisk fotogen!

t_o5Herlig gjeng! :)

Utover dagen blåste det omtrent opp til storm, men bilder fikk vi da tatt på tross av regn, vind og kulde. Så nå vet jeg at jeg skal klare å ta brudebilder i et nesten hvilket som helst vær :)

Det kommer sikkert flere bilder fra dette bryllupet på portfolioen min etterhvert, vi skiftet nemlig location tre ganger

7 kommentarer til “Now join hands, and with your hands your hearts”

  1. Susanne sier:

    Åååh, herlige bilder :D

  2. Monika sier:

    Å, du er jo råflink da:D Fint brudepar og!:D
    Håper du er ledig 5.juni neste år..;)!

  3. Jannekake sier:

    Så fine bilder! Jeg likte spesielt det siste, det er så fint å få med unger på slike bilder også :) Selv om det første også var nydelig. Du er flink :)

  4. Solskinnet sier:

    Det var noen nyyydelige brudebilder. Særlig det første. :-)

  5. Liv sier:

    så fine bilder! wow! herlig!!! :D

  6. janne sier:

    Takk takk, alle! :D

  7. Ove sier:

    Ajajaj, så fine bilder;) Du ska ha kred for at du holdt ut den dagen, Janne Helen!! Vi e dæ evig takknemlig for den jobben du gjor, og vi e veldig fornøyd med bildan;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »