Hi, I’m Jonathan from Spotify!

Det kan vel ikke være bare jeg som irriterer meg over Spotify-reklamen.

Den mest kjente er løken Jonathan som i tide og utide (mest det siste) dukker opp og forteller deg at du kan oppgradere til Spotify Premium for å slippe å høre på gnålet hans. For ikke å snakke om Roberta.

Så kommer hun svenske berta og sier «Hej! Nu, inför hälgen, glöm inte att köpa daypass!» på en mandag! Høne.

Nestemann ut er den litt for energiske mannen som forteller at «Lotta er sommerens nye suuuperstjerne!!» (eller «pop-prinsesse» eller noe i den duren. Før Lotta selv dukker opp og gir deg et spark i øret.)

Også er det klart for le grand finale, dama som får meg til å revurdere hele Spotify, jeg må faktisk ta av meg headsettet når hun harker fram «Haaai, thess ess Eeeemi Makkdånnld!«

Jeg har aldri i hele mitt liv hørt noen som klarer å si «…everyone loves music and I think you will too» på en så lite entusiastisk måte!
Amy MacDonald må virkelig hate musikk, hvis man dømmer utfra tonefallet og det faktum at hun faktisk har solgt seg til Spotify slik at alle blir dritforbanna hver gang hun avbryter spillelista deres.

Men.

Heldigvis er det noen som har tatt saken i egne hender. Det er nettopp det som er så fantastisk med internett. La oss dele frustrasjonen med hele verden, tenkte de og laget Jonathan from Spotify ruined your playlist.com ! Også fant bror min denne siden og viste meg den. :D

Det er massevis av grunner til å ikke like Jonathan. For; ikke nok med at Jonathan forstyrrer musikken din, han er også årsaken til global oppvarming:

jonathan

Dessuten bruker han ikke kondomer, går sakte på travle gater og liker Lady Gaga.

Stikk innom siden og se alt det fæle han gjør og hvilke problemer du kan legge skylden på Jonathan for! Jeg, for min del, er tusen prosent overbevist om at det var Jonathan from Spotify som gjorde ørene mine solbrente slik at de nå har begynt å flasse:

flasspaaoret

Eventuelt er ørene mine allergiske mot Amy MacDonald. Uansett: F U, Jonathan! Dette er smertefullt!

(Hvis du vil se bildet i større format av en eller annen grunn, så kan du klikke på det. Jeg satt nemlig og pilla med et LightBox-skript som endte opp med å funke en dag. Woho!)

14 kommentarer til “Hi, I’m Jonathan from Spotify!”

 1. Camilla sier:

  Amy MacDonald er den eneste spotify-tuppa jeg orker å høre på. Hun er jo så søt, med andre ord: hun snakker skikkelig tøft (og er flink til å lage musikk).

 2. janne sier:

  Hehe, smaken er som baken regner jeg med ;) Men jeg klarer ikke det hun sier på slutten, hun orker bare såvidt å fullføre setningen, og da blir jeg litt irritert når jeg hører det for 34. gang. Men svenskeberta og Jonathan er verst.

 3. Susanne sier:

  Jonathan er jo hot han! :D Eller ikke.
  Haha, hver gang Amy McDonald kommer, snakker jeg i takt med henne på den breeeede brittisken hun har. Gaanske underholdende.
  Lotta kan bare crash and burn. U-utviklede stemmer sager i ørene. Selg henne igjen når hun har passert 20-årene takk.

 4. Rita sier:

  Haha, ker arti at vi e et stort fellesskap me Jonathan å Lotta-hatera :) Ha itj reflektert over d fær, men æ e jo sjølsagt itj ålein i min intense misliking av dåm :lol:

 5. janne sier:

  Susanne: Haha, jeg river av meg headsetet. Det går jo ikke an å skru ned volumet under reklamen heller :(

  Rita: Det e jo egentlig itj så overraskende, så irriteranjes som dåm e ;)

 6. Jeg regna litt på det og fant ut at jeg var villig til å betale 3 kroner og 30 øre dagen for å slippe gnålet til Jonathan fra Spotify. Har ikke angra så mye på det. Og hvis denne mye omtalte iPhone/iPod applikasjonen de har laget blir godkjent av Apple, blir det virkelig verdt pengene! :)

 7. janne sier:

  That’s what they want you to do! ;)
  Jeg sparer pengene og kjøper meg Kindersjokolader for de 3,30 du bruker for å slippe Jonathan. Så tar jeg av meg headsettet når reklamegnålet begynner. (Jeg er arbeidsledig, og 3,30 kroner fortoner seg som en formue for meg som elsker Kindersjokolade). :P

 8. Jo mer du bruker gratiskontoen, dess hyppigere vil Jonathan blande seg inn. For min del ble det omtrent mellom hver sang mot slutten. Uholdbart!

  Ny og spennende jobb dukker snart opp, vent og se :)

 9. Knut sier:

  Jeg håper og tror på en snarlig død for Spotify, med påfølgende lediggang for Jonathan og gneldrebikkjene. Selv synes jeg en slik gratistjeneste burde kombineres med en nedlastingsmulighet. Gidder ikke å sitte foran/i nærheten av PCn for å høre musikk. Er av typen som vil eie musikk og ta den med hvor jeg vil. Spotify funker dårlig i bilen…

 10. janne sier:

  Spotify er jo genialt til å lete opp musikk som kan kan… *host* kjøpe helt lovlig senere… :P Det er i allefall det jeg bruker tjenesten til ;)

 11. Heidi sier:

  jeg kjøper daypass i blant, what a befrielse!!!

 12. janne sier:

  Det vil jeg tro! :arrow:

 13. Mokki sier:

  Hvorfor klager dere på Jonathan når han gir dere gratis musikk??
  :roll:

 14. Karl sier:

  Du skjønner at dette blir gjort for at hver en bruker skal bli irritert, slik at de kjøper premium?

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »