Good ol’ days

I disse dager er det faktisk 19 år (!) siden jeg begynte min skolegang, og ti år siden jeg og klassen min gikk ut grunnskolen. I helgen har vi derfor trommet sammen et klassetreff, noe jeg gleder meg fryktelig til :) Nå har jeg funnet fram gamle bilder og tenkte å dele to små skatter med dere.

Finner dere meg? :D

EDIT: Jepp, det er meg nede i høyre hjørne. Jeg ser ut som en gutt, og skjeler i tillegg (grimaseforsøk tror jeg), så det er vel greit at man har forandret seg på den tida som har gått siden bildet ble tatt. :)

klasse2

klasse1
Klasse 3b, Meråker skole 1992/1993. Er vi ikke fantastisk søte?

Jeg holder på å le meg i hjel av alle bildene jeg har hjemme :) Skal bli fint å se om vi har forandret oss noe særlig!

6 kommentarer til “Good ol’ days”

 1. Vilde sier:

  Siden du spør; nederst til høyre. ;)
  Mye artige bilder fra den tida der ja.. haha.. Har sikkert noen hjemme om jeg leiter litt jeg og…

 2. EJ aka BJ sier:

  for å sitere en 90tals sit-com, TJ: wow, you sure did a great job growing up…!

  og berre for å ha det på det reine, eg fann deg ikkje. men so tok eg heller ikkje med gutane på bildet undervegs i vurderinga heller…;)

 3. Johan sier:

  Jag hittar inte dig XD var är du?

 4. Anonym sier:

  Ingen ligner på deg… Men kan det være deg som har lagt lyst hår på midtrekka?

 5. Alena sier:

  Hehe, søte dere var :D

 6. janne sier:

  EJ: Hehe, greit å bli litt større ja.

  Johan: Nede i høyre hjørne!

  Alena: Skinnet bedrar :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »