All animals are equal but some animals are more equal than others

Da var det oss igjen. Forrige uke var hektisk, og gikk over i en like hektisk helg, som i sin tur har blitt til nok en hektisk ukestart. Men NÅ kommer det til å roe seg bittelitt en stund (håper jeg da).

Har hur många bilder som helst fra konfirmasjonen som var i helga, men vet ikke hvor mange av dem som er interessante for leserne. Uansett kan jeg jo friste med bilder som har høy «naaaaw»-faktor, nemlig fra det rike dyrelivet på Lunner.

Ellers kan jeg avsløre at det skjer ting på jobbfronten for tida. Jeg har fått en hel time ekstra som sidekick (og ikke nyhetsberte) i morgenshowet i RadioAdressa, dessuten har jeg vært på to ganske interessante møter i dag. Så vi får se hva som skjer.

Svar på spørsmålene kommer om ikke så lenge, vet ikke om jeg rekker å gjøre alt i kveld, men har god tid på dagene nå fremover, så det kommer nok plutselig!

Her er i allefall alle dyrene vi hilste på i helgen:

annhelen1
Konfirmasjonsdyret. Er hun ikke fin? Ikke rart jeg er stolt gudmor og tante :D

pus
Kattedyret som beæret oss med sitt nærvær på den store dagen.

mus
Musedyret som kattedyret fanget på den store dagen.

ozzy
Hundedyret Ozzy, som verken så kattedyret eller musedyret på den store dagen, men som hadde det ganske ålreit likevel.

sweetie
Kattungen Sweetie som bodde hjemme hos syrran (og var helt spinnvill – spinnvilldyret).

eddis
Også denne karen da. Den største jeg har sett i år.

regnbue
Random regnbue i Trondheim i går.

Nå skal jeg begynne å lage HDR-guider og retusjeringstips til de av dere som ønsket dere det! Juhu!

9 kommentarer til “All animals are equal but some animals are more equal than others”

 1. Ithil sier:

  Hurra for HDR-tips! :D

 2. Susanne sier:

  Stilige bilder, og ser frem til tipsene : D

 3. Solskinnet sier:

  Så spennendedu har det for tiden. Selv om det kanskje har føltes litt «tomt» når man ikke helt ha vist hva man skal videre så er det spennede likevel for som regel kommer det et eller annet og det er noe nytt og spennede. Og du fikk jo jobb igjen, og nå er det masse annet spennende som skjer rundt deg. Skulle bare si at jeg og er spent!! :O) Dette bildet av konfirmanten var bare nydelig. Jeg håper at jeg skulle få tatt noen bilder av en storm snart. Vi venter jo storm her i nord. Den skal komme i dag, sies det. Og undervannshus til kameraet har jeg også. Så jeg er heeeelt klar for vær! Bare jeg nå får innstillingene til da. Keep up the good work!

 4. Caroline sier:

  Så søøøøte katter!

 5. Mette sier:

  Veldig fine bilder! Likte spesielt godt det nederste. :)

 6. Linn sier:

  Herlige bilder :)
  Det nederste bildet var bare kjempe flott.

 7. Naaaaw :) Hihi.
  Ser du har god peiling på alt som heter design da, både bilder og web!
  Alle liker instruksjoner, så det er bare til å legge ut :D
  Og ellers høres jobbfronten din spennende ut, på radio og greier :D

 8. Heidi sier:

  du er superflink til å ta bilder altså! :) prøver endelig å sette meg litt inn i denne fotoverdenen – det er jammen ikke bare bare…. men det er gøy da!!

 9. janne sier:

  Solskinnet: Jeg er også spent! :D Håper jeg får vite mer snart :) Storm skulle det visst bli her også, men har ikke sett noe til den så langt.

  Caroline: Jepp, særlig kattungen var fantastisk. Fantastisk rar og fantastisk lat ;)

  Mette og Linn: Tusen takk :) Det var to regnbuer, men akk så vanskelig å få med begge på et bilde!

  Janne-Kristin: Peiling og peiling, jeg har i allefall drevet med det en stund ;)

  Heidi: Jaa! Jo flere, jo bedre! Bilder er kjempegøy :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »