Barnet i den voksne

Her kommer bidrag to i Carolines fotolek, og temaet denne uken var «Barnet i den voksne«. Nå kunne jo bildet i posten under her ha passet inn også, men det er et gammelt bilde, og gamle bilder har vi ikke lov å bruke ;)

Så jeg har brukt bilder som jeg tok i dag, da jeg tok et freelanceoppdrag for en avis her. Føler kanskje at bildene trenger litt forklaring. Per Kristian Solbakken heter mannen på bildene, og han har laget en utstilling med minner fra barndomshjemmet, blant annet badeanda Adolf. I kveld reiste Adolf og kona Anna på bryllupsreise, i regi av Solbakken. Mannen vet i allefall å ta vare på barnet i seg.  :)

barnetidenvoksneJeg vil også ha en plaskedam full av badeender!

img_4118Etterpå reiste endene på bryllupsreise.

Ikke mine beste verk, rent fotomessig sett. Kommer sterkere tilbake til neste tema, håper jeg. :)

Kikk også innom disse som også er med på fotoleken:

Ane
Bente
Carmelita
Caroline
Helene
Ingrid Elisabeth
Kirsti
Maiken
Mariell
Martine
Mette
Monica
Reidun Beate
Ronja Mari
Sandra Jeanette
Speilvendt
Tuttsverden

12 kommentarer til “Barnet i den voksne”

 1. Monica sier:

  Utrolig fint av han, fint at noen tar vare på sånne ting og viser det til dagens barn :)

 2. Helene sier:

  Fine bilder! Og ikke minst interessante! :) Jeg kunne gjerne tenkt meg å vite masse mer om han… :arrow:

 3. Mariell sier:

  Så kreative mennesker dere er! :D Så koselig å se litt høst på det nederste bildet :)

 4. Maiken sier:

  ja, ikke sant? Jeg kunne tenkt meg hoppe i hver eneste dam! ;D

  Jeg likte bildene jeg da. spesielt det øverste. Mye som skjer i bildet, men dammen og endene får liksom oppmerksomheten da. Også liker jeg at det er en eldre mann som faktisk sitter på gulvet og leker med barna og endene! :) FInt! :)

 5. SV: Hihi, ja morsomt å løpe rundt i skogen :D Hadde noen herlige av meg selv også, men siden det er jeg som skal være fotografen bak bildene, måtte jeg velge noen andre :P Dine ble også stilige… Badeender er helt fantastiske. Jeg har fire stykker hjemme :D

 6. Caroline sier:

  Næmmen så koselig det bildet øverst var!!! AW!

 7. Ronja Mari sier:

  Ufattelig bra, likte virkelig det den gamle mannen gjør :)

 8. kult!! jeg vil ha badeand!
  dette ble bra synes jeg.

 9. Susanne sier:

  Haha, lovely! Traff 100% på oppgaven kan man mildt si.

  SV; Off, Løvenes Konge :’C Hver gang jeg ser Spirit gråter jeg før de første 5 min. har gått!! Men det er mest fordi filmen er så godt gjennomført, nydelig grafikk og sykt god historie.
  Jeg skal uten tvil laste ned Pay It Forward.

 10. Pia sier:

  Jeg var på den kunstutstillingen. Jeg måtte bare gå ut. Jeg fant det rett og slett kvalmt hvordan han glamoriserte morens død. Dessuten var jeg kvalm, det var varmt og det lukta gips av hele rommet. Sært.

 11. janne sier:

  Helt enig med alle som syntes dette var en kul greie (utstillingen altså)! Vel ble det kanskje litt pompøst innimellom, men sånne folk krydrer virkelig hverdagen etter min mening :)

  Og fint å se at tematolkningen falt i god jord. Bildelek er gøy :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »