A true story

Tenkte jeg bare skulle vise frem en kar jeg kjente for noen år siden, nemlig Johan!

johan_and_the_gang-copyJohan er den blå til venstre.

Jeg husket denne karen og vennene hans da Bergens-Janne minnet meg på animasjonskurset vi hadde i Volda for nesten hundre år siden. Og til min store glede hadde jeg fortsatt filmen jeg lagde om Johan og Gunilla. Dessverre var ikke redigeringsprogrammene helt stabile på den tida, og derfor er slutten kuttet. Men jeg kan røpe at det endte godt likevel ;)

Hvor Johan er nå, aner jeg ikke, men jeg vil tro han lever videre i en annen form, haha :) Jeg burde virkelig finne den originale filmen, siden det er en del mer som egentlig skjer i filmen, men jeg vil tro alt jeg hadde på studentserverne i Volda er long gone. Jaja.

Dagens YAY :D :
Mannen i det forrige innlegget (han med endene) ringte meg og sa at saken jeg skrev om han var så fin, og at tittelen min (Spektakulært da endene møttes) var «genial»! :D Det er veldig sjelden journalister får skryt, så jeg ble skikkelig glad!

Dagens neeeeiiii 8) :
I stad søla jeg ut en flaske med olivenolje over hele meg og halve kjøkkengulvet. Åh, jeg kjenner at jeg ikke klarer å forholde meg til det akkurat nå.

7 kommentarer til “A true story”

 1. Vilde sier:

  og olivenolje som er så fantastisk artig, og ikke seigt i det hele tatt, å tørke opp da!! juhuu

  Jeg husker og at dere lagde denne animasjonsfilmen. Hihi. Tror du sendte meg den når dere var ferdige..

 2. janne sier:

  Ja, herlig. Har skrubba med oppvaskmiddel nå, så det ikke skal bli fettflekker og sånn. Bah. Det er jo leeenge siden jeg lagde denne, må ha vært i 2003 eller noe, haha :D

 3. Mariell sier:

  Hihi, for en søt film, likte spesielt musikken :D
  Gratulerer med dagens YAY 8O

 4. KAYSO sier:

  8O 8O åå yeey! det var bra da :) artig med en slik tilbakemelding!

  hihi, filmen var jo bare utrolig søt da, hihji :)

  sv: treg å svare jeg da serru.. men Jasper ja.. joooda, han er søøde han også på en litt fortulla måte, hehe. Kunne godt tatt han også :P

 5. Maiken sier:

  så søøøøt animasjon da. jeg lagde en animasjon da jeg gikk medier og kommunikasjon. Den handlet om en melkkartong og hans liv i kjøleskapet og uttenfor. Den ble tråkket i stykker da den var tom :S Men på et underlig vis så tror jeg det endte bra der også….

 6. Preben sier:

  Hehe=)
  Må vell si at dette topper vell kaken av kreativitet;)
  Synes Johan var kjempekul jo =D
  Må lage flere slike videoer;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »