Hibernating

Jeg har virkelig mistet helt lysten på å blogge og ta bilder akkurat nå. Det virker litt meningsløst å oppdatere kun for oppdateringens skyld når jeg egentlig ikke har noe smart å si. Det henger nok sammen med at jeg snart har jobbet 2 måneder med en arbeidstid som ikke ligner grisen. Jeg starter på jobb klokken 5, og går hjem når alle andre begynner, nemlig klokken 8. Dessuten må jeg legge meg når andre stikker ut og tar en kaffe eller går på kino. Slikt blir det lite sosialt liv av.

I tillegg er jeg konstant trøtt og ganske ukonsentrert. I dag startet jeg for eksempel dagen med å kalle lederen i Norges Miljøvernforbund for «Kort Uddekalv«  på live radio. Før det sto jeg og dro Visa-kortet i nøkkelkortleseren, og skjønte ikke hvorfor jeg ikke kom meg inn på jobben.

Deretter fikk jeg nesten hjerteinfarkt da jeg endelig kom meg inn og så at alle var på jobb før meg, selv om jeg begynner klokken 5. Trodde først det hadde skjedd en katastrofe, så trodde jeg at jeg hadde forsovet meg og at ingen hadde ringt og vekket meg. Og så skjønte jeg at alle var der for å legge ut skattelistene.

Derfor har jeg sittet og snoket i skattelistene lenge før du tenkte å stå opp.

Så nå får dere nøye dere med et ego-bilde av småsnurt-Janne (eller er det trøtte-Janne? Wannabe-fjortis-emo-Janne?) til jeg får funnet på noe kreativt å skrive om og ta bilder av. Jeg håper det løser seg ganske snart, kanskje allerede til helgen hvis alt går i boks. Da har jeg planer om å lure med meg foto-broren min ut på fotosafari. Hej og hå så lenge!

wfwinterHei, jeg heter Janne og har en fjær i hatten. Eller pannebåndet, da.

5 kommentarer til “Hibernating”

  1. Gunnstein sier:

    Vet hvordan du har det! Alt du trenger er inspirasjon.
    Kjøp noen foto magasiner og lignende, det hjalp hvertfall meg!

  2. Mariell sier:

    Kjipt at du må jobbe så mye og går glipp av mye morsomt. Håper du får litt mer frihet fremover som tiden går.
    Håper du får en fin fin uke! :)

  3. janne sier:

    Gunnstein: Jepp, inspirasjon og energi. Men skal kjøpe meg noen fotoblader, takk for tipset! :)

    Mariell: Det kommer nok til å rette ganske snart, tipper jeg. Takk takk, ha en super uke du også! :D

  4. Johan sier:

    Hoppas att allt är bra och att du får tillbaka lusten att blogga. Vi vill fortsätta att läsa om Wannabe-fjortis-emo-Janne =D

  5. janne sier:

    Hehehe :) Alt er bra, så det blir nok mer wannabe-fjortis-emo-meg ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »