Labbetuss har bursdag!

Vidar klaget og bar seg over at jeg oppdaterer så dårlig (selv om oppdateringsfrekvensen der i gården ikke er noe å skryte av, heller). I aim to please, så her er noen bilder fra gårsdagen, da vi feiret at Vilde skred inn i de voksnes rekker (haha!) :D

vildebursdag

Dagen, eventuelt kvelden, ble feiret på Bar Circus med tilhørende fine (og én rar) folk. :) Men at vi i det hele tatt rakk å feire er jo et mysterium, i og med at jeg og Vilde brukte store deler av kvelden på å ta bilder av oss selv:

janneogvilde
Jada, så søte atte!

Dagen i dag har jeg tilbragt på IKEA, hvor jeg har tatt bilder av unger. Fame har «stand» på IKEA med gratis fotografering og tilbud på julekort. Det rant ikke akkurat inn med unger i dag, men jeg gruer litt for neste lørdag. Da skal jeg være der i fem timer alene med masse gærne unger som ikke vil bli tatt bilde av :twisted:

Og i kveld har pappa hjulpet meg å skifte pærer i tusenmetringene på Passgeir, så nå er vi godt rustet til vinteren.

p261109_18561

Nå er jeg sulten som en stein, men jeg har en middagsdate med en sveitser oppi lia her, så det problemet løser seg nok etterhvert. Blogges!

11 kommentarer til “Labbetuss har bursdag!”

 1. Vilde sier:

  Ååååhh så mye fiine bilder.. :P
  Klagde jeg over oppdateringene dine igår? Haha.. Akkurat som om det kom fra rette personen…. :P

 2. Vilde sier:

  Haha.. Leste Vilde jeg, så stod det Vidar.. Tror liksom alt handler om meg jeg da vøtt…

 3. Joel sier:

  akkurat det gjorde jeg ogsaa! :) Leste Vilde i stedet for Vidar… Vi burde kanskje ta en lese-kurs, vi! Eller kjöpe nye briller… :)

 4. Rita sier:

  Kollasj ftw! :D

  Oida, lykke t på barnegreiern…. I DON’T envy you! :lol:

 5. janne sier:

  Vilde og Joël: øynene er det første man blir blind på! ;)

  Rita: Blæh :P

 6. ane sier:

  Hmm, jeg leste også Vilde.

 7. Joël sier:

  *Kognitive illusjoner antas å oppstå i når synsinntrykk kobles opp mot vår oppfatning av virkeligheten. Underbevisstheten vår prøver å koble det vi ser opp mot noe kjent.* Det var vel det som skjedde med oss… ganske artig at Janne kan lage en artikel med kognitive illusjoner! :P

 8. janne sier:

  Jeg har uante evner, Joël. Mer enn dere aner :P

 9. Vilde sier:

  Så.. Det stod Vidar, men så var det jo så fiine bilder av meg under, så da trodde alle at det stod Vilde??

  Evt Vidar er ikke kjent :P

 10. janne sier:

  Hahaha, jeg holder en knapp på den siste. Du er mer berømt i bloggen min, Vilde ;)

 11. Vilde sier:

  Hehe.. Sounds good :P

  Ser forøvrig at det visstnok var VELDIG viktig å få med at vi har like kamera.. Evt at det bare ville være med på bildet liksom.. :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »