Xmas spirit

Første dagen i ny jobb i går ble litt av et antiklimaks. Lokalene er bare 99% ferdige, noe som gjør at vi ikke får gjort så himla mye. Dermed ble det bomtur i går, og i dag skal jeg bare ned for å titte litt. Slappe dager på jobb i allefall, og forsåvidt ganske slappe dager sånn rent genrelt sett her. Jeg har nemlig blitt sjuk, og bruker ganske lang tid på å motivere meg til å stå opp når jeg våkner.

Men jeg har i allefall fått pyntet litt til jul, og også fått meg en fantastisk nydelig kopp med tilhørende porselensskje fra Ann Karin:

img_2889Jeg fikk også et eggeglass, men valgte å ha eggene på skiva i dag.


img_2901Det klassiske «ta-bilde-av-seg-selv-i-julepynten»-bildet.


img_2907

img_2898Og hva passer vel bedre enn at det kom snø til 1. desember?
Hurra! :D

Det som er litt teit, er at jeg ikke har sjokoladekalender her. Jeg fikk en av mamma, men den henger hjemme, og jeg er jo nødt til å ha en her i Trondheim også. Men jeg finner bare teite Disney-kalendere her, så jeg får nesten be Joël om å kjøpe med seg en når han kommer hit ;)

Forresten: Ida, eller Frk. Speilvendt har en adventskalender gående i bloggen sin, hvor leserne har svart på spørsmål, og Ida tegner svarene. Sjekk den ut, den er kjempesøt og rett og slett en skikkelig humørspreder :)

7 kommentarer til “Xmas spirit”

 1. Line sier:

  Du må ha kaviar på eggene! Eller majones vist du ikke har det :O
  Jeg har ikke kalender i år. Kanskje jeg skal gå på Ica og kjøpe meg en ;P

 2. Viidar sier:

  Hos oss så betyr «99% ferdige kontorlokaler» at kaffimaskinen er det siste som mangler…
  Hvis det er tilfelle også hos dere, så tror jeg kaffiavhengigheten er dratt en smuuule for langt! ;)

 3. janne sier:

  Det er møblene som mangler hos oss da. I går vasket de, i dag skrur de møbler, så i morgen må det da være greit å komme på jobb ;)

 4. Naw, du æ nå søt! Jeg elsker headeren din altså. God stemning!!

 5. Anonym sier:

  hehe, drill var ikke så dumt ;P men tror ikke jeg skal begynne med det alene! :P kokosnøtt»kjøttet» er ikke så værst det heller, da! :)

 6. Maiken sier:

  Æh, glemte å skrive navn jeg, så vet ikke om du fikk det jeg skrev. uansett, det jeg sa var at drill ikke var så dumt :P men tror ikke jeg skal begynne med det selv! hehe. kokosnøtt»kjøttet» er ikke så værst det heller da, så vidt jeg husker;)

  jeg har heller ikke fått skaffet meg en sånn kalender. Vet ikke hvor de er blitt av, var jo så mange i butikkene for ikke så lenge siden, nå ser jeg ingen. :(

  (?!??! nå vet jeg ikke hvor mange ganger du får den her! hehe.. litt klikk med nett nå!) :D

 7. Johan sier:

  Tack Janne! Jag får jättemycket julkänsla nu när jag läser din blogg :) Både bilderna på snö och julgransprydnader, och så den animerade snön i bakgrunden på bloggen.

  Det är mycket bättre julkänsla än palmer med lampor i :P Hoppas att det är snö i Sverige också när jag kommer hem om 2 veckor.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »