All your eggs in one basket

I serien «Janne kokkelerer» har vi i dag kommet til eggs in a basket!

img_3574Skjær ut en bit av en brødskive og hiv den uthulede skiva oppi en varm panne med smør!

img_3577
Så slenger du et egg oppi hølet, og snur når du ikke kan se panna gjennom egget.

img_3596
Gjenta eventuelt prosedyren med skive nummer to.

Husk å steke brødbitene i smør også, smørstekt brød er virkelig smaskens! Jeg har krydret brødbitene med oregano, og eggebrødene med pepper. Yum yum!

Ellers er det litt synd på meg; i dag har det meste av trådløs teknikk på jobb sviktet meg, jeg har betalt regninger for over 13 000 kroner, og i stad ringte Joël og sa at han ikke kunne komme til Trondheim i kveld. :(

Når det er sagt, så fortjener vel Joël mer sympati enn meg: bilen hans startet ikke i dag, og i tillegg lever han per nå i et hus uten innlagt vann ettersom rørene har frosset. :idea:

Så nå krysser vi fingre og tær, og håper at bilen hans starter i morgen, slik at vi kan leke samboere denne uka også! 8-O

5 kommentarer til “All your eggs in one basket”

  1. Solskinnet sier:

    Hmmm. Det der så godt ut.Namm! Stakkars Joêl som ikke kom seg til deg. Håper han får start i morgen. Han skulle hatt en sånn starthjelper som min samboer har satt i min bil. Han jobber vis nok i NAF, men dæven for et utstyr. Den har startkabler og strøm. Man bare slå på en liten knapp, så er det strøm. Så fant jeg ut at man jaggu lade mobiler på den også. For den hadde sigarettuttak og greier. Så da jeg ble fri for strøm på bilen OG iphonen så kunne jeg stikke laderen jeg har inne i bilen som man kan koble til sigarettuttaket, inn i starteren for å få strøm til Iphonen. Så kunne jeg etter at jeg fikk strøm til Iphonen, ringe til min samboer og klage min nød over at det IKKE var strøm på bilen min….hvorpå han da kunne fortelle meg at starthjelperen egentlig var beregnet til å starte bilen. DET hadde jeg glemt i alt stresset da bilen ikke startet. Som min svenske kollega etterpå sa: Blondhild, aldrig har du varit blondare! Humm. Men den starten ER kjekk altså.

  2. Line sier:

    Det må jeg prøve!

  3. Tidskontroll sier:

    Hmmm.. ette må jeg teste til frokost imorgen.. :D

  4. Monika sier:

    Hadde jeg likt egg skulle jeg garantert ha prøvd det der, kult :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »