Bleh

Sånn har jeg det akkurat nå:

syk
Bildeforklaring: meg med svimmelhetsgreier over hodet, snørrpapir, smoothie og en DIGER kopp fra Starbucks med motiv fra Basel utenpå, og grønn mint-te oppi.

Man føler seg ekstra sjuk når man i tillegg til all snørra må stå opp klokken veldig tidlig på morgenen. Jeg er ingen stor tilhenger av forkjølelse, og lurer i grunnen på hvorfor jeg ble sjuk når jeg har verdens varmeste jakke og bruker lue hver dag! Mulig det er væromslaget som gjør det, her er det i skrivende stund 5 grader ute, og det regner.

Jeg har jo (som bildet viser) prøvd meg på en smoothie igjen, og jeg må bare innrømme at jeg ikke er helt dreven, altså. Det skulle bli en jordbær/kiwi-sak, men jeg hadde oppi noe yoghurt, juice og en del skogsbær i tillegg, og til slutt ble det slush av det:

img_3655

Men friskt og godt ble det uansett, så nå er planen å ligge rett ut på sofaen og håpe at tv-signalet kommer tilbake igjen – typisk at det går ad undas nå når jeg likevel må holde meg i ro.

Dagens lyspunkt er likevel at jeg faktisk ble spurt om legitimasjon i dag – da jeg handlet nesespray! Jeg ante ikke at det var aldersgrense på nesespray! Noen fortalte meg at grensen er på 16 år, så da skal jeg jammen meg være sjuk oftere, hvis det slår av 10 år på alderen min!

5 kommentarer til “Bleh”

  1. Tidskontroll sier:

    Smudi’n så god ut! :o) Øvelse hjelper *S* God bedring!

  2. Linn sier:

    Ugg! God bedring! :D

  3. BJ aka EJ sier:

    Kanskje det er eit janne-syndrom. Eg har det på akkurat same måten. Og eg og har nesten like varm jakke som deg, og har brukt hue og ullundertøy sidan slutten av August! Minst! Eg var riktignok på ein heftig allsongsfest på laurdag som fullstendig tok kavring på stemmebanda mine, men eg tek på det sterkaste avstand frå at dette kan ha hatt noko innverknad på helsa.

    Eg har tv-signal, men skulle vel heller brukt tida på pensumlesing…vil du ha tv- signala mine sann at eg får gjort noko?

    Uansett, god betring til oss begge.

  4. Ane sier:

    Jeg er inspirert.
    Går og kjøper smudi-ingredienser.

    god bedring.

    og tusen takk for julegaven :D fin

  5. janne sier:

    Tidskontroll og Linn: Takk takk! :)

    BJ aka EJ: Lue og varme klea e oppskrytt! Har TV-signal igjen, men bytte dem gjerne i god helse ;)

    Ane: Je! Smudi! 8O Og takk. Og værsågod! :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »