I’m not the complaint department

Hadde egentlig skrevet et la-haaangt innlegg om hvor sur jeg er på den nye bomringen som kommer opp i Trondheim, men man kommer jo ingen vei med å klage, så i stedet har jeg pønsket ut en finurlig måte å omgå bomstasjonene på, samt lett etter musikk. Jeg fant, jeg fant! Denne er så fin at jeg fikk gåsehud på lårene første gangen jeg hørte den:

30 Seconds to Mars – Kings and Queens – fin video og enda finere låt!

Nå skal jeg sette meg ned og vente på pressekonferanse, for å høre hvilke 30 utøvere («The dirty thirty») som er bedt om å ikke stille i OL på grunn av mistenkelige blodverdier. Blæh, alltid er det noen som må ødelegge! But then again; bedre at de lukes ut nå, i stedet for at man må begynne å sende medaljer i posten igjen…

8 kommentarer til “I’m not the complaint department”

 1. Monika sier:

  E itj en eneste bomring i Meråker nei..:D
  God helg!;)

 2. alexander sier:

  30 seconds to Mars er fantastisk musikk. Synd det ikke er flere i Norge som har oppdaget dem. :)

 3. Lina sier:

  Spent på å høre om den finurlige måten å unngå bomringen på…???
  Love the music! 8O

 4. janne sier:

  Monika: Blæh! :P

  Alexander: Har hørt om dem men ikke så mye dem for å si det sånn :) Dette er den første sangen som umiddelbart falt i smak hos meg i allefall!

  Lina: Det involverte en del kluring og titting på Google Maps, men har funnet en omvei via Hallset – Osloveien – Ila… Tar dobbelt så lang tid da, så mulig jeg ikke sparer mange kronene i og med at veien også er 4 km lenger… Haha… :P

 5. Thomas sier:

  Ikke så fan av musikken, men mange fine fixies/singlespeeds i videoen :D

 6. janne sier:

  Det er da alltids noe! :)

 7. Heidi sier:

  Fantasisk låt. Elsker bandet litt, ikke så lenge jeg oppdaget dem på ordentlig :)

 8. Heidi sier:

  jeg mener: ikke så lenge SIDEN jeg oppdaget dem på ordentlig. hørtes jo helt fjernt ut det over. hehe.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »