Neeeeei!

Nå er det NOK snø! Vi har hatt mildvær og regn i to dager nå, og regn betyr vår, men i dag var det minusgrader og snøfiller store som kattunger som gjaldt her i Trøndelag igjen. For noe bajs. Dette må være den lengste og kaldeste vinteren på mange mange år.

randomRandom bilde av lyktestolpe i Davos. Fordi jeg ikke orka å ta noe bilde av snøen her.
Også er jeg så glad i bokeh!

Forøvrig har vi feiret morgensending nummer 50 på P5, med kake og partyfløyter i dag! :D Hurra for oss! Og nå er det endelig helg, så nå har vi jo all verdens tid til å måke snø og gremme oss over at våren aldri ser ut til å melde sin ankomst. God helg ;)

7 kommentarer til “Neeeeei!”

 1. Pia sier:

  Åh, fint :D
  Lagde du filteret selv?

 2. Monika sier:

  Helt enig med deg angående snøen..er så utrolig LEI av kulde og snø:/

  Grattis med sending nummer 50, kult :D

 3. janne sier:

  Pia: Tænk ju! Nei, dette er ikke laget selv, men det er faktisk veldig lett å lage hjertebokeh når jeg tenker meg om! Joscar kan lære deg ;)

  Monika: Jah, for en LANG vinter! :S Og takk! :D

 4. Ohnoooooo! Tragedie :P

  Her i Bergen forsvinner snøen mer og mer, og hurreeeey for det!

 5. Pia sier:

  Jeg prøvde å lage et hjerte-filter, men jeg fikk det ikke til å fungere noe bra, også ble jeg kjempesur og kastet en saks i veggen.

 6. Gudrun Jona sier:

  Ønsker deg også en riktig god helg :) Så herlig at du har feiret med kake. NAMME!

 7. Rita sier:

  Wpw. Det var virkelig ett flott bilde ! Skjønner ikke helt hvordan alle får til denne bokeh greia, for jeg skjønner ingenting av det :/ Utrolig flott iallefall :)
  Og takk for kommenmtaren, det er absolutt påske med isfiske og turer ut ^^ Nydelig å være ute i sol sammen med folk man setter pris på :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »