Fem IKEA-turer og et raseriutbrudd senere…

Herregud. Flytting tar på. Jobbe tidlig og alene tar på. IKEA-turer tar på. Men nå er vi ferdige!

stue1
Slik ser stua ut, fra ca. tusen forskjellige vinkler. Mangler bare noen planter nå!

kjokkenn
Kjøkkenet, også fra tusen vinkler. Eller fire, da.

divs
Bad, arbeidsrom og stue.

Bilde av soverommet får komme når jeg har funnet igjen vidvinkelobjektivet :P Eller kanskje jeg like godt skal filme hele skiten en dag. Nå mangler vi stort sett bare å henge opp klokka på stua, så er alt tipp topp. Hadde gjort seg med noen planter og litt flere bilder på veggene, men det kommer når vi får tid.

Forøvrig har jeg satt husmorgenet mitt på prøve, i og med at jeg fikk ansvaret for å fikse gardiner i huset. Her er hele historien: Først kjøpte jeg feil gardiner. Så fant vi ut at de ikke var så ille likevel, men at de burde legges opp litt. Så la jeg dem opp. Eller, prøvde. Helsikes levende gardiner som skal legges opp med stryketape. Så fikk jeg det til, trodde jeg. Så hang jeg dem opp. Så var de for lange. Så ble jeg sur. Så oppdaget jeg at det gikk an å henge dem litt annerledes, og da ble de fleste passe lange, mens EN ble for kort. Da ble jeg surere. Så hang jeg den korte gardina bak skrivepulten, da ble jeg blid, før jeg oppdaget at stryketapen ikke holdt mål, og at «sømmene» var i ferd med å løsne. Da ble jeg sånn:

img_7317

Så fant jeg ut at jeg kunne varme en kjele og legge på stryketapesømmene (man tager hva man haver, og jeg har ikke strykejern for å si det sånn). Så festet de seg igjen. Alt i alt ble det ikke så verst, så nå er jeg sånn igjen:

content

Det var historien om flyttingen og gardinene. Det har gått ganske bra, jeg har bare kjørt feil tre ganger etter at vi flytta og vært på vei til Selsbakk etter jobb – det er jo tross alt ikke SÅ lett å huske at man har flyttet på den andre siden av byen.

4 kommentarer til “Fem IKEA-turer og et raseriutbrudd senere…”

  1. Johan sier:

    AAAAH! :S Va fan är det där!?

  2. Linn Jones sier:

    Hehe. Men det ble nå veldig fint! :D

  3. Hahaha, dette var artig lesestoff selv om det nok ikke var like kjekt å oppleve :P Jeg kjøpte slike strykebånd jeg også, men det var FAIL. Ville ikke holde noe særlig, så jeg tilkalte mamma :P Kjempefint har dere fått det i stuen! Og veldig genialt med den hyllen fra IKEA, ble jo nestem som et lite rom der ;)

    SV: Hihihi, hun vil jeg gjerne møte :P Jeg lurer på hvordan min dobbeltgjenger er, for alle må jo ha en, vel? ;)

  4. janne sier:

    Johan: Vet ikke helt, ser ut som noe freaky fra Slottsskogen i Göteborg! :P

    Linn: Joda, men det kostet blod, svette og nesten noen tårer ;)

    Janne-Kristin: Hvis ikke strykebåndene holder etter en omgang med kjelen, så får det bare være. Tror jeg kan glemme å sy opp disse motvillige greene her ;) Takk forresten, IKEA er genialt og billig når det gjelder å stæsje opp hjemme ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »