S-t-r-e-e-e-e-t-c-h

Jeg trodde aldri at jeg skulle legge ut musikk av Justin Bieber på bloggen min. Men man skal aldri si aldri. En som kaller seg Shamantis på Soundcloud har nemlig ved hjelp av et gratisprogram kalt «PaulStretch» strukket ut en Justin Bieber-sang 800% og fått til noe som er ganske forskjellig fra tyggisgnålingen som vanligvis kommer ut av munnen på guttebassen:

Veldig beroligende og veldig merkelig at det går an å få til noe så stilig! Jeg aner ikke hvordan originallåta høres ut, men jeg vet at dette er noe jeg kan sitte og høre på i lange tider, hahaha :D Les mer og hør hele låta på 35 minutter (!) hos NRKBeta!

5 kommentarer til “S-t-r-e-e-e-e-t-c-h”

 1. Anna GL sier:

  Haha, fantastisk! Fikk skikkelig ambient-feeling av den! :D

 2. janne sier:

  I know! Fortsetter det sånn, så blir jeg jo Bieber-fan! :P

 3. Heehehe. Herlig :)

  SV: Ja det er nok laget i hovedsak for guttaboys ja.. Pen er hun, men hvor er sjarmen liksom? Jeg er ikke for missekonkurranser nei!

 4. Karine sier:

  Wow, det var spesielt! Er det SÅNN de lager ambient altså :P :P

 5. Tim sier:

  This is great.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »