A-ha-opplevelse

Jeg gjorde jo mer enn bare å snufse i radio i går. Jeg var for eksempel ute og spiste lunsj med denne damen:

vildebilde
Vilde-bilde! Syntes det ble ganske kult, men så er det jo en kul dame også da.

bord
Hvordan gjøre et bord høyere, DIY-style på Bari.

Etterpå gikk jeg og hang på et hotellrom sammen med disse gutta:

ahahah
Mægnis og Morty, som jeg pleier å kalle dem.

Vi har jo stor A-ha-konkurranse på kanalen denne uka, også bød sjansen seg til å intervjue bandet, så da måtte jeg jo nesten hilse på når de var i byen. Trivelige gubbelurer, jeg lurte til og med Magne Furuholmen til å snakke trøndersk, og da snakker vi skikkelig trønderbataljon-trøndersk :D

I tillegg hadde jeg med meg KUN spørsmål som lytterne hadde sendt inn og de handlet om alt fra bruken av blomkål til hvem som vinner tippeligaen i år. Tipper de tar P5 superseriøst etter dette intervjuet, nesten bra de er ferdige nå ;)

5 kommentarer til “A-ha-opplevelse”

 1. Guro sier:

  Korr Pål e henne?

 2. rosy sier:

  8O morten !!!!

 3. rosy sier:

  love aha forever !! best artist :D 8O

 4. Linn Jones sier:

  HEhe. Var litt søt han der :P så ut som du koste deg ;)

 5. Oj, et skikkelig kjendistreff ;) Er vel en av fordelene med å jobbe i radio :D
  Haha, spesielt at de har hevet bordet på den måten, ser jo ikke så hinsides eksklusivt ut, men :P
  SV: Jeg synes det var så koselig, og litt kjekt at det var fra Bææærgen :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »