En tann til besvær

Jeg må dessverre skuffe alle dere som gjerne ville se bilder der jeg ser ut som en hamster: det ble faktisk ingen operasjon!

Etter å ha tatt røntgenbilder og lagt frem sprøyter og bor og annet skummelt verktøy, spurte tannlegen om jeg hadde hatt mye problemer med visdomstennene, og jeg fortalte jo at jeg hadde noen problemer i juni. «Jaha… men det är ju tre månader sen!» (Jada, han var svensk. Og superkoselig!)

Så snakket vi litt frem og tilbake, og han mente at tennene kom til å komme opp og fram i riktig stilling og at det var mer til besvær enn til hjelp å operere, så vi ble enige om at jeg kunne spare de kronene og heller komme tilbake hvis det ble noe mer krøll. En tannlege etter min smak! Han sa sånn; «Om du vore min dotter, så skulle jag säga till dig at låta tanden vara.» Så da lot jeg som jeg var datteren hans et øyeblikk, også lot vi tannjævelen være i fred. Helt greit for både han, meg og tanna! :)

Til gjengjeld har jeg blitt velsignet med en hodepine ut av en annen verden, så nå har jeg gått i dekning under dyna og kommer ikke frem før de som spiller bowling i skallen min forlater åstedet.

4 kommentarer til “En tann til besvær”

 1. Linn Jones sier:

  JEI! :D

  Jeg er ganske enig med tannlegen jeg! :D Hvorfor fikse noe som ikke er ett problem? :P

  janne svarer:

  Nettopp! Helt greit for meg ;)

 2. Flaks! :D Snill tannlege, altså. Kunne jo lett ha tjent noen penger der… ;)

  janne svarer:

  Haha, ja.. Han «tapte» jo nesten 2000 kroner på å ikke trekke den, så det var nok en av de snille ja ;) Har var jo superkoselig da, og svensk. Det hjelper på det også ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »