Rebel rebel, your face is a mess

Siden ingen av dere syntes den flygende kamelen min var noe morsom, så skal jeg heller prøve å provosere litt. Se hva jeg har spist i dag:

Før 1. desember! Før 1. NOVEMBER til og med! Jeg er så rebelsk av meg. Gode var de også. I tillegg har jeg kjøpt en batch med julemarsipan som skal postlegges og sendes til Tokyo (!) i morgen. Værsågod, Martin!

8 kommentarer til “Rebel rebel, your face is a mess”

  1. Monika sier:

    Julemarsipan og julebrus er jeg ikke så glad i, så det kan jeg godt vente med til 1.desember, men er litt mer usikker på om jeg skal tørre å vente med julekulene. Plutselig er det utsolgt før jula har kommet:p De er gooode!

  2. Pia Annette sier:

    Men jeg lo høylytt der jeg satt!
    Bed godring til din kjære mor, hils henne masse. Og kos deg med julekuler :)

  3. Lina sier:

    Og jeg har drukket julebrus….fy.

  4. June sier:

    Helt utrolig at julesjokoladen er i butikkene allerede! Men er det godt så er det godt, er ikke så nøye på det der med å spise godteri til riktig høytid jeg.

  5. Ammagaaad, du er jo helt vill! ;) Hihi!

    Ha en fin tirsdag, søte!

  6. ithil sier:

    Jeg spiste julemarsipan sist fredag! Nomnom.

  7. Linn Jones sier:

    Syntes kamelen var trist jeg :(

    Men de så supergode ut! :D Jeg vil haaaa! :D Men jeg bør begrense meg :P Allerede spist noen kakemenn og drukket noen flasker julebrus, så nå må jeg forsøke å begrense meg litt :P

  8. Pia Annette sier:

    En ung mann med navnet Joakim Arnt sa til meg her om dagen; «å vent med julebrus te jul e som å vent med sex te ekteskape»

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »