Mystery solved

Mysteriet med «Hei-mannen» fra forrige innlegg er løst! Det var Geir som hei-et til meg. Jeg kjenner ikke Geir, men Geir kjente igjen meg, og var høflig nok til å hilse, og det er jo koselig! Tror det må være første gangen noen har kjent igjen radiofjeset mitt på gata :)

Snø er konge, altså. Bortsett fra at folk som kjører bil i Trondheim ikke skjønner at det er glatt under den. Var vitne til to nesten-ulykker i dag på grunn av isen, folk er gærne bak rattet. Men ellers er snøen konge, har nemlig vært ute og jogget uten å få vondt i kneet. Det kan jeg like.

15 kommentarer til “Mystery solved”

 1. Miss Jones sier:

  Bra han gav ord fra seg da :P Ekkelt om det hadde vært en sånn stalkeris dude :P

 2. janne sier:

  Haha, tviler på at jeg har stalkers! ;)

 3. Kristin sier:

  Altså, jogging på glatta? Skjønnar ikkje at du tør! Eksisterer det ein eigen teknikk? ;P I såfall vil eg lære meg den. Eg tør så vidt gå utandørs med kickass-vintersko når isen ligg tjukk. Då blir det dårleg med kondisjonstrening… Hehh.

  janne svarer:

  Jeg kjører bil med piggfrie dekk, og har verdens glatteste vintersko, så jeg tror jeg har blitt vant til glatt føre nå :P Men når det er sagt, så ser det kanskje ikke så smart ut å løpe forsiktig på glatta, haha ;)

 4. janoscar sier:

  Erlend Loe-situasjonen fortsatt uavklart?

  janne svarer:

  Ja! Noen som vet om han er i byen for tida? Og om han har en stor pelslue?

 5. Taxi-Jørgen sier:

  Hei. Det var Erlend Loe med pelslue, han bekrefter det sjøl i kommentar-feltet under innlegget der du spurte om det :) Leser du ikke innleggene/ tilbakemeldingene du får ;) :lol:

  janne svarer:

  Utifra IP-adressen på kommentaren å dømme, så ser det mer ut som om det er Rita som har gitt seg ut for å være herr Loe ;) Det er vel ikke akkurat sannsynlig at Erlend Loe kommenterer bloggen min. :P Men man kan jo alltids håpe!

 6. For et nydelig bilde <3

  janne svarer:

  Takk! :)

 7. Geir Frantzen sier:

  Hei Janne!

  Wheee :D *Joey-danser*
  Tror det er første gang jeg har blitt både etterlyst og litt mysterieforklart. :) Spennende!
  MEN, jeg er nok bare en av de vanlige grå mennene i gata, denne gang på sykkel :P

  Syns flere skulle si hei når dem ser deg, du ble et gående spørsmålstegn å jeg så at tankene snurret i etterkant :D *HVEM var DET??*

  Ha en herlig dag! =)

  Geir.

  janne svarer:

  Da kommer jeg til å bli nervevrak!

 8. Geir Frantzen sier:

  Jaja, ok, ikke ALLE da. :twisted: :-P
  Koselig sånn innimellom. :?:

 9. Vilde sier:

  Vil bare minne deg på broddene du fikk på samling en gang på videregående……
  men det kom kanskje av glatt gulv inne? :P

 10. janne sier:

  Haha, jess! Og jeg tror kanskje du kunne hatt like mye bruk for dem som jeg har ;) I allefall på den samlinga!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »