Dagens outfit!

Det er jo ikke noen hemmelighet at det er grisekaldt i store deler av Norge om dagen, og tidligere i uka fikk jeg besøk av noen som tydeligvis frøs litt på potene:

Han satt utenfor soveromsvinduet vårt og mjaua hjerteskjærende, så jeg slapp ham inn og da forsvant han under senga. Han var full av hybelkaniner da han kom frem igjen, så nå trenger jeg ikke støvsuge under der på en stund :P Pusen fikk være inne helt til han begynte å kvesse klørne på sofaen min, da ble han vennlig men bestemt skysset ut igjen ;)

Ellers er jeg hjemme alene en stund, samboeren har forlatt åstedet til fordel for å være skiinstruktør på Lillehammer. Men det gjør ikke noe, for da kan jeg stjele genseren hans. Derfor skal vi nå ha den aller første «Dagens outfit» her på bloggen! Jeg har blogget i 6-7 år uten en eneste outfit, så her er den:

En kjempegammel og altfor stor Russellgenser, trolig kjøpt i Sveits en gang. It’s fantastic! :D Det er så greit med store gensere, for da er det goood plass under til varme trøyer ;) Ha en fabelaktig lørdag, alle sammen!

28 kommentarer til “Dagens outfit!”

 1. June sier:

  Herregud så pen du er! Og store gensere er gooodt. Ha en fin lørdag du også! :D

  janne svarer:

  Naw, takk! Jaa, jeg flytter snart inn i den jeg har på nå :P

 2. Aaah, deilig med slike plagg på hjemmekvelder når det er kaldt ute! :D Hvor lenge skal han være borte da? Hihi, søte pusen :)

  janne svarer:

  Japp, store klær og pledd ;) Han er borte til onsdag :)

 3. Nydelig bilde av deg pena :)

  janne svarer:

  Takk, pena selv :P

 4. Cathrine E.N sier:

  Viskelær? Aldri hørt om? ;p

  janne svarer:

  Det funker faktisk! Prøvde det på et makro-objektiv som ikke ville samarbeide, fikk bare feilmeldinger, men etter en runde med et lite viskelær på kontaktpunktene, var det ingen problemer :)

 5. Milla sier:

  hihi, søte søte katteklatt!

  / tusen hjartleg takk ;)

 6. mia sier:

  HAHA!! Den var bra, värt att tänkas på ;)

  hahaha

 7. anna sier:

  hihi åh tack :D

 8. herlig genser. har på en likanes ikveld :) digg!

 9. Linn Kleppa sier:

  Skjønner godt pusen ville inn i varmen. Det er jo rååå kaldt ute fortiden.. Samtidig forstår jeg at du skysset den ut når den begynte å kvesse klørna på sofaen. ;) En god og behagelig genser er forresten ikke feil. :)

  Sv. Takker for kommentar på bloggen min og tusen takk for tips angående reflektor. ;) Har en gullreflektor, men når jeg ser på bilder andre tar ved hjelp av en sølvreflektor liker jeg lyset den gir mye bedre så tror nok jeg må gå til anskaffelse av en sølvreflektor en gang jeg. :)

  janne svarer:

  Den ville jo ikke ut etterpå heller, stakkars :P Men jeg er litt for glad i sofaen min til at nabokatta skal få leke med den ;)

 10. Härligt med en outfit bild o jag håller med om att stora tröjor är så sköna så här när kylan kryper inpå. ;-)

 11. det er lov og rømme hjem litt. skikkelig digg det. og bare kan la alt fare og være litt ‘barnet’ igjen hjemme hos mamma :)

 12. SV: Ja de filmene må sees i desember :) Pepperkakehus, så koselig <3

 13. hehe:) så fine pus:)
  kjærestegenserar e heilt fantastiske:D

  janne svarer:

  Jepp, fordi de er store og nettopp fordi det er kjæresten sin ;)

 14. Martha sier:

  Så søte bilder, hihi :)

  Den genseren så rirmelig digg ut ja :D

 15. Mona sier:

  Ingenting slår kjærestens klær!! Ordentlige herlige koseklær…!!!!

  janne svarer:

  :D

 16. Joël sier:

  Har du tatt genseren min uten å spørre??? Frekk, men søt! :oops:

  janne svarer:

  Alltid frekk! Og alltid søt! (?) :oops:

 17. Miss Jones sier:

  Heter det ikke PÅ Lillehammer? HAHAHAHA! :D Er ikke du journalist? Hoho :) Men okei! :D Søøøt pus! :D Fint du blogger igjen! :D

  janne svarer:

  Oioioi! Se der ja! Jeg satt nok og tenkte på at han skulle videre til Sveits, og det heter jo «i Sveits» så der blingsa jeg nok litt :P Beklager, har rettet det opp, og så håper jeg du ikke mista heeelt tiltroen til meg som journalist nå da ;)

 18. Marte sier:

  Så søte kattebilder:D Hihi

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »