Takk for det gamle!

Jeg rekker akkurat å si hva jeg fikk til jul i år! ;)


Kjapt utvalg:
En haug med julepynt fra søstra mi, hjemmestrikkede votter fra ei venninne, hjemmestrikket lue (som BROR min har strikket etter at jeg sa jeg ønsket meg det! Det er imponerende, det!), pelskrage til jakka mi (også fra bror, men tror ikke han har skutt den selv), og fra mamma og pappa fikk jeg en rettetang som gjør underverker med håret mitt. Det skal dere få se i morgen.

Fikk masse mer, blant annet et muffinsstativ som kommer til å bli brukt ofte, håper jeg!

Om litt under fire timer er 2010 historie, og det kommer vi ikke å merke noe særlig til her på Ranheim. Her er det full storm, regn og sludd og generelt lite som minner om en gnistrende nyttårsaften. Derimot har jeg gnistret litt på kjøkkenet:

Dette er maten vi skal ha i oss i kveld: bruschetta, ytrefilet, amandinepoteter, stekte tomater og litt god saus oppå det. Ja, også soppstuing, som kan sees i nede i høyre hjørne. Den er da lilla (!) etter at jeg hadde oppi bittelitt for mye blåbær. Sånt som skjer! Apropos mat: denne julen har vært en av de beste matmessig sett. I går var jeg og Joël hjemme hos mamma og pappa i Meråker og fikk nydelig elg, samt tyttebærkokte pærer med mørk sjokolade. Yummy!

Da gjenstår det bare å ønske alle lesere et fantastisk og herlig nytt år, velkommen 2011! Ikke mist nøkkelen til huset når du er ute og fester, ellers blir du stående som denne karen her:

11 kommentarer til “Takk for det gamle!”

 1. Miss Jones sier:

  Nam nam. Mye god mat! :D Jeg spiser bare hold it eller hva det heter :P Lite spennende! :P

  Happi new year! :D

  janne svarer:

  Var bare tilfeldig at det ble så mye mat, faktisk! Sånn går det når man går på butikken og er sulten ;)

 2. Rita sier:

  Æ e imponert over’n Joscar! :D Godt nyttår :)

  janne svarer:

  Ich auch! :D Godt nytt!

 3. Godt nyttår :)

  janne svarer:

  I like måde! :D Hurra for 2011!

 4. Fint måltid du har stelt i stand da :) Godt det, når ikke været er helt på topp. Her har det regnet og blåst, så var ikke mye stemning i Bergen heller :P Godt nyttår, søte Janne :D ps, muffinsstativ, så gøy! :D

  janne svarer:

  Må prøve å gjøre det ekstra koselig inne når man ikke kan være ute ;) Godt nyttår til deg også! Skal bake muffins snart, og ta bilder, så får dere sett stativet i aksjon ;)

 5. ebbe sier:

  hva er et muffinsstativ….serveringsfat for muffins? stativ til å bake i? henge opp i? Mye rart man får kjøpt for tiden. Kan man ønske seg kakestativ, eller f.eks kjekss

 6. ebbe sier:

  ….stativ….flott når man kommer borti en knapp ja,..:) Godt nyttår Janne. Håpe vi treffes meir i det nye da. Du e no hjertlig velkommen hit i alle fall=)

  janne svarer:

  Du ska få sjå stativet om ikke så leng, håpe æ! Godt nyttår, Elisabeth!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »