Fritidssyssel 1

Jeg har fått tak i et tegnebrett! Etter at jeg outet ønskelista mi på bloggen her, kunne Anna fortelle at hun hadde et tegnebrett liggende som jeg kunne få kjøpe. Jeg fikk det ganske billig, og etter å ha sittet og rotet litt med det, klarte jeg få Gary festet til «digitalt papir».

TV’en Gary har vært min faste følgesvenn i tegneverdenen en stund nå, men han har kun opptrådt på fysisk papir inntil nylig. Jeg husker ikke helt hvordan Gary ble født, men jeg la merke til at han dukket opp oftere og oftere da jeg satt og klusset i diverse notatbøker, og nå har han fått både et navn, en personlighet og to snøresko.

Han kan være ganske hissig av seg (kan være på grunn av den rosa fargen han har fått), men er stort sett snill og grei. Han har veldig dårlig humor og forteller tørre vitser, og blir litt snurt hvis ingen ler eller hører på ham når han forteller. Snubler ofte i skosnørene sine og går i bakken oftere enn han har godt av, og har på grunn av det litt antenneproblemer. Er ellers en toppers TV. :)

Å bruke tegnebrett var ikke så lett som jeg hadde håpet, men jeg tror kanskje innstillingene jeg har er litt på bærtur. Jeg får sitte og plundre litt mer med det, og se om jeg får det til sånn som jeg vil ha det etterhvert. Ellers kan jeg jo meddele at det er en drøm å bruke et sånt brett til vanlig nettsurfing, så hvis tegnetålmodigheten min svikter meg, har jeg alltids en veldig avansert mus :P

Jeg har også en annen tegnevenn som har hengt med en stund. Han heter Skrangle og er veldig søt. Kommer nok en presentasjon av ham også etterhvert ;)

9 kommentarer til “Fritidssyssel 1”

  1. ebbe sier:

    Sikkert artig med tegnebrett!=)Jeg har lyst på et slik ett:http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=294&lang=en&spid=1

  2. Helene sier:

    stilig :) kunne tenkt meg et brett selv! gary minner meg litt om den figuren som fløyt rundt på skjermen på Kykkelikokkos som gikk på NRK om morgenen! :-)

  3. Å, så skjønn! Det høres så kjekt ut med tegnebrett, men dessverre har mine tegnekunnskaper aldri vært tilstede. Synes det er litt stilig at det bare dukker opp på pc, en, for du tegner vel med en «blyant» eller? Merker at jeg må lese mer om dette ;)

  4. Susanne sier:

    Åå, DIGG! Hadde et tegnebrett som var skolen sitt, og hadde det hjemme i et halvår uten purring(a) Ble masse kjekke stunder framfor macen da, gitt :D

    re: Går for posemuffins selv, du. For ork å gjøre det fra scratch. Kunne vært kult å prøve det engang, og!
    Invite skal du få, og en ny venn på Facebook. (Eneste måten å dele ut invites, foreløpig. Eksklusivt, skjønner du!:D)

  5. Susanne sier:

    (Og du må ædde meg, for jeg vet ikke ditt fulle navn..!)

  6. SV: Ja mammaer er godt å ha uansett :)
    Takk for det :) Trenger det, selv om jeg er litt bedre i dag <3

  7. Muffin sier:

    Hei! :) klart dere får se flere sider fra boka etter hvert! :)
    Og alltid moro å oppdage at flere plutselig leser bloggen min, tror norsk is the word for å si det sånn.

    Lunsj i Norge er ca det tammeste ever! Savner lunsjen fra da jeg bodde i Finland, var også alltid varm mat. ;) På tide å revolusjonere Norge!

    PS – gratulerer med tegnebrett! Bruk det masse!! :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »