Lights and coffee

På grunn av mangel på tålmod, blir ikke bildene akkurat sånn som jeg vil ha dem, og heller ikke like bra. Jeg får planlegge litt bedre neste gang. ;) Men idéen var uansett at det skulle se ut som det kommer «lysrøyk» ut av koppen. Bedre lykke neste gang!

Første dag i «ny» jobb i dag! Godt å være tilbake på gamle trakter, har fått mange klemmer og hyggelige smil :) Og så var det jo litt trist å slutte i den forrige på fredag, men jeg fikk fiiiine blomster av kollegene på P5 da:

Jeg har også laget flere tilskudd til Epla-butikken jeg snart skal få på beina, men det var dette med navnet da. Jeg får ikke laget butikk før jeg har et bra navn, men ser at flere av dere har sendt inn forslag, så jeg skal se på dem nå! Keep ‘em coming!

6 kommentarer til “Lights and coffee”

 1. Helene sier:

  synes bildene ble fine jeg, selv om jeg også kan se forbedringspotensialet også ja :) og flotte blomster du fikk i avslutningsgave da :) håper du trives i adressa!

  janne svarer:

  Takk! Ja, jeg blir så utålmodig når jeg ikke får det til, så da blir det bare hastverksarbeid som læreren min kalte det på barneskolen :P

 2. ebbe sier:

  koss font på bildet?..me like:)

  Lykke te i ny jobb!=)

  janne svarer:

  Den heter Luna Bar, gratis font! :) Takk takk!

 3. Jeg synes de ble fine! :D Men de blir ofte bedre og bedre jo mer en prøver :) Men det ser jo ut som det kommer opp fra koppen! :D
  Hvordan går det med den nye jobben din? :)
  SV: barcode scanner må jeg sjekke ut ;)

  janne svarer:

  Takk! Jo, det er sant, får prøve igjen en gang jeg har mer tid ;)
  Jobben går bra! Kommer nok til å blogge litt om den også etterhvert ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »