A person of intellect without energy added to it, is a failure

Long story short: etter at jeg skrev forrige innlegg gikk jeg rett i dørken og havnet etterhvert i et feberkoma som ikke var særlig hyggelig. Søndagen ble tilbragt i horisontalen på sofaen, med knekk i knærne og dyna over kroppen. Da hadde jeg hostet på meg magemuskler og ervervet en surkling og piping i brystet som tilsa at jeg burde holde meg hjemme fra jobb noen dager. Så da gjorde jeg det.

Nå har jeg imidlertid frisknet til ganske mye, i allefall såpass at jeg burde få til et blogginnlegg. Så det er det jeg holder på med nå.

Det er en helt ny hverdag for meg å ikke være ferdig på jobb før rundt fire, halv fem på ettermiddagen. Samtidig er jeg like trøtt som alltid, så det blir litt lite tid til alt om dagene synes jeg. Jeg sitter jo og ruger på nettbutikken min, men jeg får ikke rota meg til å ta bilder og sette meg ned og ordne en fin butikk, for jeg skal jo gjøre så mye annet først.

Er det noen som har noen greie tips og forslag til hvordan man skal få energioverskudd, så kom med dem! Og ikke foreslå at jeg skal trene, for det er nettopp det jeg trenger energi til. ;)

6 kommentarer til “A person of intellect without energy added to it, is a failure”

  1. Trening gir jo energi sier dem, spesielt om man gjør det på morningen. Men det tar litt tid å opparbeide energien, den første tiden er man bare kake :P

    janne svarer:

    Ja, jeg ønsker meg en snarvei til energi… :P

  2. tanten sier:

    Shit vilken bra bild, den tor jeg blir lekker å sandblåse på glas gitt! (tror jeg :0)

    janne svarer:

    :)

  3. ebbe sier:

    du kan kjøp energi på nettet. Søk på Ebay! Der finn du nok det meste du treng=)

    janne svarer:

    Har kjøpt litt, men ikke prøvd å bruk den enda ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »