You’d better run, better run, outrun my gun

Naboene har fest og enkelte av dem går rundt i overaller og stråhatt utenfor her. Hehe. Jeg har nettopp kommet hjem fra bursdagsfeiring. Min kjære mor fylte år i «går», altså lørdag. Hurra! Uansett; dårlig musikk borte hos naboene, bra musikk her:

Foster the people – Pumped up kicks

Jeg har tatt noen bilder og sånn i det siste. Jeg tenkte å poste noen en dag. Jeg skal anstrenge meg hardt for å få til det. Har lagt merke til at det hjelper på fotolysten å montere på 50 mm’eren på kameraet. Så det skal jeg gjøre igjen snart. L8r!

7 kommentarer til “You’d better run, better run, outrun my gun”

 1. Miss Jones sier:

  Hurra til merraen din! :D (Mere betyr mor på fransk! :P )

  Du må komme med noen bilder ja! :D Jeg har jo samme kamera som deg!

  Har du 50 1.8 eller 1.4?

  janne svarer:

  Jeg har 1.8 :) Fant ut at det holder enn så lenge :) Billig og bra!

 2. ★MK★ sier:

  Herlig! Aldri hørt før, så kjekt med noe nytt;)

  janne svarer:

  Deilig låt :)

 3. Anna GL sier:

  Herlig låt! Det blir dagens soundtrack. :)

  Jeg har litt skippertak med bloggen selv. Det er ikke så aktivt der inne. Men det jeg gjør er at jeg lager ferdig helt eller delvis saker som jeg bare er inn og poster jevnt og trutt – ting som ikke trenger å være hyperaktuelt. F.eks kan du lage bilde»saker» som du legger ut i ny og ned mellom de gangene du også skriver. Jeppjepp.

  janne svarer:

  Ikke dumt! Jeg har faktisk en haug med utkast liggende, men husker aldri på å poste dem, og så blir de gamle :P

 4. Siv sier:

  grattis med overstått til muttern!! (selv om det er ei stund siden nå..)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »