Se, jeg har tatt bilder!

Hei dere!

Så langt i sommer har jeg:


…fått iPhone som jobbtelefon og lekt meg en del med den.


…drukket litt øl.


…hatt en del bruk for solbriller. Faktisk!


…ligget og grillet meg på Marinen.


…vurdert å kjøpe leker.


…vært på Fløyen i Bergen.


…plukket og spist blåbær som var nesten like store som epler.


…spist Oreo Madness!


…fått kaffe og jordbær av mamma.

I dag klarte jeg å ta feil buss fra sentrum. Ikke skjønner jeg hvordan man kan se så feil, jeg skulle ta nummer 7 og havnet på nummer 11. Heldigvis gikk nummer 11 i retning der jeg bor, men det resulterte i en 25 minutter lang gåtur for min del. Det er sol ute, så det gjorde i grunn ikke så mye.

Hva gjør dere i sommer?

10 kommentarer til “Se, jeg har tatt bilder!”

 1. Nina C. sier:

  Høres ut som du hittil har hatt en fin sommer=) mange fine bilder til å illustrere det=)
  SV;Bare å glede deg! filmen var amazing og episk! Jeg skal nok se den flere ganger på kino,eller værtfall 1 gang ting. Har ikke så mange HP venninner. hihi Skal passe på å nyte sommeren,du får også gjøre det!

 2. Trille sier:

  Herlig! :) Det er så deilig å ha sommer og sol, noe det faktisk har vært her også. 25 minutters gåtur er ikke feil, øl blir det jo veldig mye av om sommeren, og det er greit å «kvitte» seg med det. :)

  // Nei, har egentlig ikke tenkt til å kjøre opp til lastebil. Det var egentlig mest for å prøvd det. Men jeg skal aldri si aldri, for det var innmari gøy. Tror ikke det er sååååå dyrt. :P

 3. Renate sier:

  Høres ut som du så langt har hatt en flott sommer! Ikke no’ å si på ^^
  Her har det ikke virket mye som sommer, så litt kjedelig egentlig.

  Sv/ Takk takk ^^ Flott å se deg innom her igjen! :D God sommer til deg og ^^

 4. Miss Jones sier:

  Ikke hatt det så værst med andre ord :P Kjekt med iPhone! :D Jeg tar den gjerne over :P

 5. Vibeke sier:

  Den oreo greia så helt sinnsykt god ut! Hittil i sommer har jeg ikke gjort så veldig mye i det hele tatt…

  sv: Del 2 er nok den beste filmen i serien : ) Og når jeg leste kommentaren din begynte jeg å lure på om du har lest bøkene?

 6. iPhone som jobbtelefon, ikke verst! ;) Vi har den aller eldste Nokiaen ca :P
  Ser ut som du koser deg med ferie og sommer! :D Usynlige leker ja, haha :P

  SV: Ja, da liker du nok denne også! ;) Jeg glemmer så lett, så jeg var fornøyd med filmen :P

 7. Iphone er KONGE :) Skjønner godt du har kost deg med den ;) Fine bilder <3

  SV: Seilferie er helt herlig :D God sommer til deg også Janne <3

 8. The Nam sier:

  åh herrejesus så himmelsk oreomadnessen så ut! sikle sikle

 9. ★MK★ sier:

  Fin måte å vise sommeren din på synes jeg! Likte dette innlegget jeg=) Oioi nå vet jeg jo nesten litt hvor du bor da;) Hehe, ikke at jeg tror jeg ville klart å kjent deg igjen om jeg møtte deg på en buss. Jeg har ikke tatt buss fra sentrum i sommer jeg, har ikke helt satt meg inn i hvor de går heller fra med disse rutene. Så kunne godt å gått på feil jeg også, selv om jeg kommer meg hjem uansett hvilken buss jeg går på, bare den går i riktig retning da;) sv – jeg liker Koyoto! har blitt en fast gjeng som trives der nå hehe. Hvor liker du deg? Og jeg vet (kanskje heldigvis?) ikke hvem som eier den vogna hehehe. Trønderfreaks!

 10. Siv sier:

  blaabaer <3 mer er det ikke aa si om den saken!!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »