ZRK Buducnost vs Byåsen

Hej på er!

Tenk at hele september fikk fly forbi uten at jeg klarte å oppdatere en eneste gang. Jeg gremmes. Men jeg har det etter forholdene bra, må vite, selv om det blir mye jobb. Nå i helgen skal jeg for eksempel til Montenegro og dekke mesterligakampen mellom Buducnost og Byåsen. Det kommer til å bli temmelig spesielt, vet jeg. Buducnost-fansen er til tider både ville og gale, og det ligger an til et lurveleven uten like når Byåsen skal spille på søndag. Slik var det da Larvik var der i vår:

Å jada. Jeg kommer jo til å være døv etter denne kampen. Ønsk meg lykke til :P

3 kommentarer til “ZRK Buducnost vs Byåsen”

  1. Siv sier:

    Hurra for livstegn!! Kos deg ;D

  2. ★MK★ sier:

    Hahah selvpining og hodepine på vei!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »