2011

Se hva som skjer når jeg først setter meg ned og tenker litt blogg! To innlegg på en kveld, det må nesten være rekord. Men i hvert fall: Jeg har jo pleid å lage oppsummeringsinnlegg for hvert år. Jeg kan jo ikke være noe dårligere nå, selv om det kommer en måned på etterskudd ;)

2011 sett gjennom iPhonen min (utvalg):

Som man ser, i 2011 har jeg hengt med masse fine venner, vært på et par 6.-divisjonskamper i fotball (heia Tambar!), vært i Montenegro og fulgt Byåsen i Champions League, vært i Lisboa, feiret sølvbryllupsdagen til mamma og pappa, møtt og tatt på en skilpadde, vært på et par eliteseriekamper (Rosenborg), kjøpt meg to par nye briller, gått i fakkel-/rosetog, drukket en del kaffe og en del øl (har funnet meg nytt favorittøl også), klippet av meg halve håret, vært på en haug håndballkamper (og fått spesialbehandling i form av sjokoladekake og kaffe), kjøpt meg MacBook, bakt noen muffins, spist vaffel på Fosen, tatt MASSE ego-bilder, vært på Corvette-treff.

I det store og hele, bare en liten brøkdel av 2011. Jeg skal dokumentere 2012 enda bedre, og håpe at det blir begivenhetsrikt. :)

6 kommentarer til “2011”

 1. Siv sier:

  HURRA! Fine 2011 altså!

  janne svarer:

  Ja, mye fint og mye rart og litt teit. ;)

 2. ★MK★ sier:

  Kjekt! Du kan ikke slutte nå som du er så godt i gang;)

  janne svarer:

  Off, lettere sagt enn gjort :P

 3. Hei Janne! Så kjekt at du er litt tilbake! ;) Og mange fine minner fra 2011! :D Jeg har ingen bilder på iPhonen, ikke lurt å gjenopprette både pc og iPhone uten sikkerhetskopiering, kremt :P
  Men 2012 skal dokumenteres enda bedre, som du sier ;)

  janne svarer:

  Hahaha, den er lei! Kopierer alle bildene over i iPhoto-biblioteket hver gang jeg lader telefonen ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »