Jävla skit

pissedI dag har jeg tatt fram sinna-rynkene i  panna

Grunner til at jeg har vært forbanna i stort sett hele dag:

- Underkjølt regn. IKKE gøy når bilen er kapsla inn i et lag med is når klokka er 04.45 på morgenen og man har dårlig tid.

- Det er uke nummer to på rad med (altfor) tidligvakt, og uka har gått (altfor) seint. Hvorfor er det bare torsdag!? I følge mine beregninger burde vi vært langt ute i neste uke nå, i allefall med tanke på dagsfølelsen min.

- Jeg er sjuk. Dette er et hakk i plata. Jeg er sjuk. Dette er et hakk i plata. Jeg er…  Nei, jeg ble ikke frisk, for tenk! Jeg følte meg pigg i kroppen på søndagens renn, men tok det med ro i løypa for ikke å risikere noen ting. Nå har jeg en hals som utkonkurrerer Sahara og som gjør at de som hører på nyheter får raspet opp ørene sine. IKKE BRA, for jeg skal gå nytt skirenn om TO uker, og jeg har ikke TID til dette! Hyl!

- Jeg hoster whiskey. I forsøk på å avhjelpe punktet ovenfor, tenkte jeg å prøve kjerringrådet som sier at man skal gurgle whiskey for å få vekk grums. Note to self: funker sikkert greit, bare man ikke gjør det klokken 04.15.

Allmentilstanden min er temmelig nedsatt på denne tiden av døgnet, og for å ta det som alle sikkert tenker nå: nei, det er ikke smart å gjøre dette før man skal ut og kjøre.

(EDIT: jeg mener helt ærlig det burde gå greit, 30 minutter før man setter seg bak rattet. Jeg kjørte på med dette rett etter at jeg sto opp – klokken kvart over fire på natta. Det er jo ikke sånn at jeg pimper whiskey før jobb. Det var snakk om under et halvt eggeglass og alt kom opp og ut igjen – pluss mer til…)

Dette skjedde i allefall:

1. Tømmer whiskey i halsen og bøyer hodet helt bakover, skikkelig hardcore reklamefilmstil
2. Begynner å gurgle
3. Innser at jeg ikke pustet nok inn før jeg begynte å gurgle
4. Får pusteproblemer
5. Puster inn (uten å bøye hodet framover først)

Whiskeyen havner i feil rør (pusterøret), jeg opplever sann smerte (40% alkohol) og blir hengende over vasken og brekke meg. Whiskeyen havner først opp i nesa og renner etterhvert ned på lungene (sånn omtrent), hvilket ikke er særlig fordelaktig. Jeg svelger heldigvis ikke mer enn et par dråper, men smaken setter seg i nesa og svelget og jeg blir påminnet om episoden hver gang jeg hoster eller puster inn med nesa.

- Jeg er dum. (Se punktet ovenfor)

- Jeg er blakk. Jævla bil-eksosanlegg som koster skjorta og vel så det.


Takk for meg. I morgen skal jeg være gladere. Da er det helg.

12 kommentarer til “Jävla skit”

 1. mam sier:

  så godt å hør at du har de bra…… pia mi.

 2. janoscar sier:

  Chill a?
  Skriv du riksmål altså?

 3. Rita sier:

  Stakkars liten Janne….!

  Men fy flate, kongehistorie – gurgel WHISKEY du da sjø :D :)

  Skjønne d e nå æ itj ha fått me mæ her… Høre mæst om Saab å sånt på radion æ. Må vel gugle litt å finnj ut ker a Mena ha gjort no:)

 4. janne sier:

  Mena e bære… irriteranjes. All sangtekstanj e om kerr fælt kjærlighetslivet hennes e å kerr teit kjæresten hennes e. Åsså e a så påtatt, heile dama. Pluss at a gjor sæ te så gæli på Spellemannsprisen. Det va bære pinle. Æ kan verkele itj nå for det, hu hi bære itj nå høg stjærne hen i gala :P

 5. Hum… Burde du egentlig drikke whisky før du setter deg bak rattet på en bil…? Og blogge om det etterpå?

 6. janne sier:

  Det var jo derfor jeg skrev: «for å ta det som alle sikkert tenker nå: nei, det er ikke smart å gjøre dette før man skal ut og kjøre», og siden prøvde å rettferdiggjøre det med at klokka var midt på natta. ;)

 7. Rita sier:

  No ha æ sjett spellemannjgreiern. Fy flate, æ e utilpass ennjo. FLAUT! Hu verka jo heilt retardert :)

 8. Bare jeg som har dysleksi og ikke kan lese :p

 9. janne sier:

  Rita: Ja, æ mått slå over, å til og med gå ut tå rommet en tur. Hu e FÆL.
  Bjørn: Du er tilgitt ;)

 10. BJ aka EJ sier:

  støtta fullstendig utsagnet om maria mena. bortsett frå at ein kanskje bør endre «allment irriterande» til «verdenspmspennande pain in the ass-følelse- framkallande kvinnfolk».

 11. janne sier:

  BJ aka EJ: Word!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »