Snow patrol to the resque

Det skjer veldig lite som det er verdt å blogge om. Jeg kommer til å ta en liten blogge-timeout de neste par dagene tenker jeg. Jeg må nemlig finne ut hvordan i all verden jeg skal løse diverse saker og ting, og bruke tida til å tenke litt.

Men litt action har det vært her i dag.

Stakkars Passgeir har hatt det tøft i det siste. Vi har vært gjennom en god gammeldags vinter sammen, med all slags mulig føre, og han har gjennomgått en traumatisk eksosanlegg-transplantasjon. Han fungerer greit nå, men i dag fikk han seg nok en støkk, da all snøen fra garasjetaket ramlet ned i hodet på ham:

bilTenk å stå SÅ midt i nedslagsfeltet! Dakar liten!

bil2Bror og pappa var heldigvis raskt på pletten og fikk gravd frem skredofferet.

bil3Vi fant ut at den letteste måten å få av snøen på, var å bruke «kjøre grisefort og bråbremse»-metoden, slik at all snøen flyr av. Men du veit, det funker dårlig med piggfritt på halvveis gjennomslagføre – man får liksom ikke noe særlig fart, og den bråbremsinga kan man bare glemme. Dermed ble vi nødt til å koste av alt. Men jeg gjorde et hederlig forsøk, hengende ut av vinduet.
Bror har tatt bildet.

janoscDet har jo kommet noen centimeter med snø.

Passgeir klarte seg uten varige mén, men våt snø er skumle greier for en hjelpesløs bil. Og jeg har begynt å skjønne hvor skummelt det er med snøskred i fjellene :P

4 kommentarer til “Snow patrol to the resque”

 1. th00mas sier:

  Greit med snø liksom…
  meen, plusspoeng for strategisk plassering av bil da ;D

 2. Vilde sier:

  Ikke slit deg ut da.. *tenkte på tenkinga :P *

 3. BJ aka EJ sier:

  du e herved utfordra, TJ. jobb med det i tenkepausen, eller gje en go medkunn (les= faen).

 4. janne sier:

  Done and done! ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »