I’m blue baby

Jeg løy jo litt da jeg sa at jeg ikke har noe å skrive om.

Jeg har jo det, problemet er at jeg ikke har noen bilder. Vi var på Skambankt på fredag, og det var en temmelig heftig affære. Som vanlig etter konsert våkna jeg opp med blåmerker over hele meg, men denne gangen hadde jeg tatt av så ille at jeg ikke greide å løfte armene over hodet dagen etterpå. Takk og pris for at jeg kjøpte meg ny Skambankt-jakke med glidelås foran. En genser hadde jeg definitivt ikke fått på meg.

Så jeg får heller by på et bilde fra dagen etter konserten:

skambankt Jeg vil presisere at jeg også hadde en blå stripe på begge lår. Og noter at jeg kun klarer å løfte armene fra albuene og opp. Til informasjon ser jeg ikke så ille ut nå lenger.

Jeg klarte også å miste alt av personlige eiendeler som jeg ble overlevert midt under konserten. Marit og Espen passet på tingene mine, men bestemte seg for å dra før konserten var over, og puttet alt i jakken min før de leverte den til meg. Jakken min har ikke de dypeste lommene i verden, så jeg ble nødt til å krype rundt og under scenen for å finne telefon, kamera, t-skjorte og lommebok etter konserten. Da fant jeg også et plekter, så det var jo en bonus.

Men som sagt ble det ikke noen bilder i og med at kameraet var batteritomt. Dessuten ble jeg fôra med noe skvip som de kalte Vodka Russian. Når man er tørst og har hoppet i to timer, så sklir drinkene lett ned, kan jag säga.

Skal si det var gøy å dra på jobb dagen etterpå. Særlig siden jeg hadde litt problemer med i det hele tatt å få løftet armene opp på skrivepulten :P

Men konserten var helt ålreit! Synd at Skambankt har blitt så finpolerte på det nye albumet, men de spilte en del gamle låter, så da var det (nesten) tilgitt. :)

Ja, også fant jeg nok en Facebook-ad jeg vil dele:

hah

10 kommentarer til “I’m blue baby”

  1. Ithil sier:

    Jeg tror ikke det er meningen å ta bandnavnet SÅ bokstavelig… ;p
    Får du lett blåmerker eller er det noe med heftige konserter?

  2. Tim Hagen sier:

    After the video you posted yesterday, I clicked on «sagt og gjort» and read the first story. Haha… now this completes my picture of you. That’s one sick bruise! I’m not really one to talk, though. If you laugh at violence, I got some on tape a couple weeks ago:

    http://vodpod.com/watch/1377249-nethaniel-in-norway-teaser?pod=timmyjimi

  3. janne sier:

    Ithil: Hehe, jeg pleier som regel å se sånn ut etter konserter. «Rekorden» er etter Kaizers på Rust i Ørsta. Da var sto jeg helt fremst og var blå i to uker etterpå, og hadde i tillegg brannsår på albuen. Det var veldig verdt det ;)

    Tim: Haha, I’m pretty sure you’ve got the right picture of me then :) If you ask my friends and my boyfriend I guess they’ll tell you I’m pretty clumsy ;) How’s your face after the crash?

  4. janoscar sier:

    Æhæhæv! Du har festivalalbue :)

  5. janne sier:

    … also known as konsertalbue for min del. :P

  6. Viidar sier:

    Haha – fantastisk! Det er jo ikke det første bildet av en Skambankt Janne heller! :D
    Og du, god tur til Schweitz! Kom deg på nett innimellom, da! ;)

  7. janne sier:

    Nei, jeg har jo bilde av meg fra den Kaizerskonserten hvor jeg så helt jævlig ut, men jeg finner det ikke. Takk, og ja – jeg skal prøve å mobilblogge fra rennet ;)

  8. Heidi sier:

    Jeg syns ærilg talt at det er facinerende med blåmerker etter en konsert. Konseptet liksom. Ikke hørt om før.

  9. klare berre å løfte armen frå albuen og opp….? tenk litt over den, TJ! :P

  10. janne sier:

    Øøøh.. haha! Okei – klare bare å bøye albuen da. :P
    Itj så smart æ sjø – trur det har med navnet å gjør!