St. Moritz, baby!

Saa fint at fraväret av ae, ö, oe, ä, aa osv kan underholde leserne mine! Saann er det aa sitte paa sveitsisk PC, saa dere faar holde ut en liten stund til! ;)

(Her skulle det värt et bilde, men den dumme browseren vil ikke laste opp)

Naa sitter vi paa et firestjernes hotell i St. Moritz og gruer oss (meg) til morgendagen. (Egentlig sitter vi paa gangen, det er bare her vi har nett :P )

Piet har meldt forfall og Joël hangler stygt, saa naa maa i allefall JEG pröve aa fullföre denne skiten. Det er meldt 12 minusgrader og vind i morgen. Hurra. :(

Var ute og testa ski og form i dag, og til min store glede er det ikke saa ille som jeg hadde fryktet. Jeg kommer meg fremover i allefall, og hvis man ser bort fra den konstante pipingen i brystet og de sure musklene (alt takket väre den tynne lufta) saa burde jo dette gaa bra!

Hah! Vel, jeg skal i allefall ikke stresse i vei, og faar heller bare ta det som en (jävla lang) paasketur. :)

For övrig er det morsomt aa se hvor trött man blir av luftmangelen. Baade Joël og jeg konka för klokka ni i gaar, og det var ikke mulig aa faa liv i meg klokka halv aatte i dag. Tipper jeg sovner rett etter maalgang i morgen.

Som sagt, skal jeg pröve aa oppdatere via mobilbloggen min i morgen. Kan ikke love noe, men tipper det blir en og annen pustepause underveis ;)

Hotellet er i allefall bra, og maten like saa. I dag maa jeg pröve aa proppe i meg saa mye som jeg klarer, og lade batteriene skikkelig til i morgen.

3 kommentarer til “St. Moritz, baby!”

 1. Ronny sier:

  Alle rundt deg faller fra, det piper i brystet og musklene er sure, men du gøttser videre..litt blod og en skitten wifebeater så er du rett og slett Bruce Willis :D
  Håper på en hollywood-slutt!

 2. tanten sier:

  ååååh, lykkost dej som får varra där. Sååå fint där. detta fixar du sikkert bra janne, tror på dej. kvinner är starkere än men vettu

 3. janne sier:

  Ronny: Jeg var temmelig Bruce Willis på slutten, ja! :P Neste år, tenker jeg.

  Tante: Japp, det var fint, og man kom jo i mål… såvidt ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »