Breaking news! Neida…

Det er ikke overflod av spanande hendingar her i barteby, så nå har jeg bare valgt en lettvint løsning og tatt bilder av det lille som har hendt siden sist.

duckJeg har kjøpt kunst til badet. IKEA-kunst. Den «kunsten» jeg har på veggen fra før [skimtes nede til venstre] er ikke akkurat så pen.

planteJeg har også gått til anskaffelse av et mordoffer.

Dessverre mistet jeg bruksanvisningen på ham, så jeg vet ikke om dette er den som gjerne kan stå på badet, eller den som trenger vann hver dag, eller den som skal tørke mellom hver gang den får vann eller den som ikke skal stå i direkte sollys. Nå står han bak persiennene. Det er en mellomting mellom badet og direkte sollys, tror jeg. Han har ikke fått noe vann ennå.

veskeJeg måtte rydde vesken min her en dag, og har sett litt på hva jeg egentlig har i den.

Typiske jenteting: hårspenner, lipgloss, neglefil, håndkrem og Ibux.

Typiske journalistting: tre notatbøker, fire penner, en markeringstusj, en kalender, en DV-tape, et visittkort [fra en sirkusskole...] og et kompaktkamera just in case.

Typiske treningspersonting: C-vitaminer, vann på flaske, Doc halslinser, Kleenex og en cd med treningsmusikk.

Typiske Janneting: to Hubba-Bubba, lommebok full av alt annet enn penger, en button [med påskriften "Speak slowly, I'm naturally blonde"], en sjokolade fra Sveits, lypsyl, fem Stimorol med jordbærsmak og en lydbok med tittelen «Filosofihistorien på 200 minutter». [Den siste er der bare for at jeg fikk den etter et TV-oppdrag. Jeg har hørt to minutter av den til nå.]

I tillegg ligger det stort sett alltid et Storåsnøkkelknippe med bil- og husnøkler der, matpakke,  samt et par votter og et skjerf.

brev1Jeg har fått brev av Ane! :) Jeg liker å få brev, og særlig fra Ane, for hun sender med morsomme ting. Denne gangen fikk jeg te.


hairJeg har fått ny sveis.

Men det ser man ikke så godt, for jeg er visst ikke særlig flink til å ta bilder hvor hårsveisen vises, og her har jeg allerede ødelagt frisyren. Men det er i allefall betydelig kortere. Kort bak, lengre fram. Og det ser tykkere ut. Og det er vel bra?

crazy_biatch

Nå skal jeg prøve å skaffe meg billetter til verdenscupen i skiskyting som går i Granåsen i helga. Jeg og Vilde [og kanskje Anna] har planer om å rote oss oppover på søndagen og få med oss fellesstartene. Så gøy det skal bli å se på et renn i stedet for å det, haha :D

5 kommentarer til “Breaking news! Neida…”

 1. Ane sier:

  Fint hår :)

 2. Gunnhild sier:

  Fin på håret ja:)

 3. janne sier:

  Takk takk :) Det e finar når det ikke e «fluri» da :P

 4. janoscar sier:

  Flurkråk!
  Neheeida, finpåhåret, finpåhåret.

 5. Gunnhild sier:

  Fluri e undervurdert :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »