…og alle var enige om at det hadde vært en fin dag!

Yes! Endelig duket for World Cup i skiskyting, denne gangen i Granåsen i Trondheim! Jeg og Vilde (og en million andre) tok turen opp i snøværet, og fikk med oss fantastisk stemning, masse snø, litt sol og to norske seire! Kan nesten ikke bli bedre :) dscn1008

granasen7Mens vi venta på at gutta skulle sette igang, tittet sola frem også.

granasen3Lesja TORAderklubb var der, Kongen var der og Sveriges Television var der.

granasen2Da jeg og Vilde friska opp «sminken» kom denne lille kiden forbi og pappan hennes spurte pent om vi ikke kunne male henne også. Jeg lar meg ikke be to ganger når jeg får tegne unger i ansiktet. Jeg stilte forøvrig med sveitsisk og norsk flagg på kinnene, sånn for solidaritetens skyld.

granaasenVet ikke hvem som er mest fornøyd her jeg :)

granasen4Etterpå hang vi med svenskene.

granasen6De hadde en svensk snømann, med en godt og strategisk plassert termos.

granasen5Etterhvert drakk vi kaffe med…. «melk» i. Og så på publikum og løperne. Nederst til høyre: Alexander Os og Ole Einar Bjørndalen på vei inn til første skyting.

Jeg tok ikke så mange bilder under selve løpet, ettersom jeg hadde mer enn nok med å skrike «ouh» og «wheeey!» etterhvert som løperne bommet på og traff blinkene. Vi hadde bedre plasser enn Kongen i allefall, for vi sto rett bak standplassen og rett foran storskjermen. Dessuten mistet jeg stemmen etter å ha hylt som en galning da Tora gikk på oppløpet og vant hele fellesstarten. Virkelig en bra dag!

Nå i kveld har jeg, mamma, pappa og bror vært og sett «Menn som hater kvinner». Jeg likte den, selv om ikke alle karakterene var helt slik jeg hadde forestilt meg. Er fryktelig glad i bøkene til Stieg Larsson, og anbefaler alle å lese dem, selv om de har sett filmen først.

Det er snart mandag igjen [blærk]. Ny uke og nye umuligheter.

9 kommentarer til “…og alle var enige om at det hadde vært en fin dag!”

  1. Heidi sier:

    Jeg er fortsatt veldig usikker på den filmen – kanksje forventningene mine rett og slett var for store. Merket at jeg bekymret meg mer for alle de som ikke hadde lest boka som skulle se den, om de kom til å skjønne alt, enn å nyte filmen 100%.. Ble liksom sittende og hviske til Morgan, «eh, det var jo ikke sånn? skjedde det der?» haha. Men det var en god film, asså! Satser på at de neste blir enda bedre siden jeg innbiller meg at handlingene er lettere å putte på lerret ;)

  2. Ane sier:

    Søt hun som fikk flagg på ansiktet :)
    Nå skal jeg på skolen.
    Ha en fin dag :)

  3. kristina sier:

    åh den svenska snögubben!!
    jag tänker nog inte se filmen, gillar böckerna för mycket…

  4. janne sier:

    Heidi: Haha, akkurat sånn hadde jeg det også! Jeg tenkte at hvis jeg ikke hadde lest boka først, så hadde jeg ikke skjønt en pøkk :P Men broderen sa den var bra, og han har ikke lest bøkene ennå. Forøvrig var Lisbeth Salander mer menneskelig enn jeg oppfattet henne på papiret ;)

    Ane: Ja, kul kid! :) Ha en fin dag du også.

    Kristina: Hehe, vi likte den vettu ;) Nei, det er kanskje sånn at man ødelegger litt ved å se filmen?

  5. Heidi sier:

    Enig!! Hun ble nesten følsom til tider – det var jo ikke helt etter planen.. men men. Skal nok se resten også ;)

  6. Gunnhild sier:

    Kjæmpeartig d bildet tå dæ og flaggjenta:)

  7. Tim Hagen sier:

    I haven’t read the book, but I watched the movie last week, and I *think* I followed the story pretty well. Enjoyed the acting, too. Did you get to see Ida Jenshus at the World Cup? I saw Trondheim on her tour schedule. She played at Kvitfjell during the alpine races, and I have to admit I’ve developed a little crush on her. I’m not normally a country fan, but she’s got some great stuff.

  8. janne sier:

    Heidi: Hehe, jepp. Klarer nok ikke å la være å se de andre heller :)

    Gunnhild: Ja, hu va jo kjempesøt! :)

    Tim: Yea, the movie wasn’t bad at all, really! It’s just weird to see how different your imagination is from the people who cast the caracters’s imagination :) And yes, we got to see Ida Jenshus, we were close to the stage actually. We play her all the time at the radiostation where I work, so I’m familiar with her music. I agree – it’s not bad! :)

  9. th00mas sier:

    Haha, må henge meg på resten her, fantastisk det «thumbs up»-bildet :D