Arkiv for ‘trening’ Category

Jaja.

Altså, herregud. Blogge en gang i året var jo ikke planen her, og det er sikkert derfor jeg finner kommentarer som «Hva er galt med deg, liker du ikke Morten Berre, din jævla blondine» liggende i kommentarkøen her også :P Haha! Nei, har ikke så sansen for ham som fotballspiller, gitt. Det må jeg nesten bare innrømme.

Men det kunne jo like gjerne stått «Hva er galt med deg, hvorfor betaler du for domene når du ikke engang gidder å blogge, din jævla blondine».

Jeg kan fortelle at jeg er innom her en tur om dagen, og ser at det er en håndfull andre som er her også. Jeg kan nok ikke love mer hyppige oppdateringer her, for hver gang jeg lover det, går det åt skogen. Men jeg kan jo fortelle at jeg har en annen og mye smalere blogg, nemlig den om treningen min.

Den er nok kun for spesielt interesserte (det er vel denne bloggen også, når jeg tenker meg om), men jeg er uansett flinkere til å skrive der enn her! Håper bare jeg ikke jinxer det. ;)

Treningsbloggen

Det som står her, er egentlig mest en treningsdagbok på nettet. Men er du heldig, kan du for eksempel finne oppskrift på proteinpannekaker som ble skitgode! Det skriver jeg nemlig om også. Innimellom, altså.

Enn så lenge sees vi her!

Battery level: low.

Aaargh! Noen må mase på meg og si at jeg skal trene. Jeg var jo kjempeflink i en hel uke (…) etter at jeg lastet ned SportsTracker til telefonen. Men så dabbet bare hele greia av. Jeg skal i bryllup i august (og da er planen å ha på kjole), så det burde være motivasjon nok til å komme meg ut, men dørstokkmila er som vanlig uoverkommelig. Tips?

 

Trening? Jaaa!

Anbefaling til alle som trener eller har planer om å trene regelmessig: prøv Sportstracker! Genial app som finnes både til iPhone, Android og Nokia. Prøvde denne for første gang i dag. Fra før har jeg holdt meg til CardioTrainer, men den finnes ikke til iPhone, så jeg måtte finne noe nytt. Denne er fantastisk, ser smashing ut, og gjør det faktisk gøy å trene.

Den tracker ruten du går/sykler/løper/whatever og legger det inn over Google Maps, du kan ta bilder via appen som automatisk blir lagt inn som eget punkt på ruten, den regner ut gjennomsnittsfart og distanse og alt det der, og den er så fiiiiin! Bare se:

Og den fungerer akkurat som det skal. Jeg synes det er tusen ganger artigere å trene når man faktisk visuelt kan se på et kart hvor man har vært, og i tillegg få grafer som viser fart og høydeforskjell. Nå har jeg altså vært på min første tur av det jeg håper blir MANGE. Den ser sånn ut på webversjonen av Sportstracker:

Etter hvert kan jeg jo se om jeg tør å legge ut de interaktive kartene som gjør at alle kan klikke seg gjennom rutene mine ;) Jeg kan virkelig ikke fortsette å være i så dårlig form at jeg får pustebesvær bare ved tanken på å gå på butikken. Ønsk meg lykke til, og dersom du joiner ST, er det bare å si fra. Jeg blir venn med alle :P