Arkiv for ‘morsomt’ Category

Ny hobby

Hjemme hos mamma og pappa i Meråker, er det stort sett elleville tilstander bak huset, der fuglematen henger. Kjøttmeis, blåmeis, gulspurv og dompap i skjønn forening, med skjæra som den eneste slangen i paradiset. Men stort sett får småfuglene fråtse i fred, og når jeg er hjemme synes jeg det er SÅ stas å sitte og se på disse gærningene.

Så da jeg fant ut at det finnes fuglematere til å henge på vinduet, tenkte jeg at dette kunne være min mulighet til å få litt flere naturopplevelser i min egen stue i Trondheim.

Det tok litt tid, altså. Jeg måtte ut og vise fuglene maten, kaste kornblandingen mot dem, og lage sti bort til huset. Jeg la til og med maten på vannbrettet på vinduet, så de skulle se den. Og plutselig en lørdag, funket det, og den første blåmeisen satt der.

12339014_1937965583095729_1598202094_n

Denne ene blåmeisen er lett å kjenne igjen fordi han hakker på trepinnen mellom hvert frø han spiser. Han er ganske bråkete ;) Jeg tenker at han kan hete Hans. Hvis det er en dame, kan hun hete… Hansa?

I dag la jeg i hvert fall ut mer frø, og har også hatt besøk av to kjøttmeiser i tillegg til Hans og en annen blåmeis! Så det er jo ikke helt Meråker-tilstander, men det skal jo ikke mer enn dette til for å glede meg. Jeg er jo en enkel sjel.

Den store vassleiken

Noe av det morsomste som skjedde under årets P3Aksjon, var jo at jeg fikk lov å lede «Den store vassleiken», med Ronny som deltaker for en gangs skyld.

Nå var det jo selvsagt ikke programledelsen som gjorde det så gøy, men det at folk var så tynnslitte etter 99 timer direktesendt radio, at absoulutt ALT var gøy!

You know darn well I can’t play without a g-g-guitar string!

YouTube er fantastisk! Denne perlen fant jeg igjen i kveld, holdt på å le meg skakk! Tom & Jerry er genialt, i overkant voldelig kanskje, men utvilsomt enorm underholdningsverdi.

Latteren på Tom helt på slutten er ubetalelig! Hahahahaha!

Tasteful tagging

Tagging er ikke særlig pent. Heldigvis har taggerne her i Trondheim viktige budskap å komme med når de griser til veggene:

There’s a machine on my foot!

Fikk et tips i dag om å sjekke videoer av folk som har tatt visdomstenner. Jeg fant denne, og lurer på hvorfor i all verden ikke vi får sånn bedøvelse her til lands!

Sjekk når hun ser kattene sine på ca 11:35!

Soccer gone fun!

Hvis du, som meg, ikke er overbegeistret for vanlig fotball, er dette tre versjoner av sporten som det er verdt å få med seg. Fortsatt er elektrosjokkfotball (vist i innlegget nedenfor) en personlig favoritt, men disse havner ikke langt bak:

Kikkertfotball:

Hoppeballfotball:

Siamesisk tvillingfotball:

Forøvrig har jeg nå tatt juleferie i hele fire dager, så nå sitter jeg som et slakt i sofaen og egentlig bare tar livet med stor ro. Deilig! GOD JUL, alle sammen :)

True dat.

Elektrosjokkfotball

Mulig dette er et gammelt innslag, men jeg så det først i går, og jeg lo så jeg grein. Elektrosjokkfotball på Golden Goal, sjekk når Bergdølmo prøver å ta innkast! :D

Sirkus Papukaija

For ganske nøyaktig to år siden hang jeg meg på en kul utfordring som handlet om å lage fiktive CD-cover til fiktive band. Utfordringen herjet både blogger og Facebook, og resultatet ble ofte både morsomme og underfundige. :) Mitt resultat for to år siden (Prymusowa Wola :P ) finner du her.

I dag gjorde jeg den på nytt igjen, og under kan du skue dagens resultat:

1Go to “wikipedia.” Hit “random”
or click http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
The first random wikipedia article you get is the name of your band.

2Go to “Random quotations”
or click http://www.quotationspage.com/random.php3
The last four or five words of the very last quote of the page is the title of your first album.

3Go to flickr and click on “explore the last seven days”
or click http://www.flickr.com/explore/interesting/7days
Third picture, no matter what it is, will be your album cover.

4Use photoshop or similar to put it all together.

Bildet er hentet fra Flickr-bruker Addixon777.
Jewel-casen er lånt fra LeMarqius på DeviantArt.
Og du kan lese mer om Sirkus Papukaija her!

Flere som har laget rare/fine/morsomme/triste CD-cover? Legg igjen en kommentar så jeg får se! :D

Tidenes tips

Lyst på en ny mappe? Let ikke lenger, en kar på Finn.no gir bort en gratis! Fort deg, før noen andre tar den! ;)

Alan! Alan! Alan!

Joda, dyr KAN snakke!

Høhø. Edit: Viidar ville ha kred for at han (og to andre venner av meg) postet linken først på FB. Bra nå, masekråka? :P

Our son’s ice cream poop

Her er en liten en som har vært med i kirka litt for mye :P

«Allaaaah! I’m gaaaay!» Hahahaha :D

T9 til besvær. Badonkadonk?

Ei venninne av meg tipset meg om en hysterisk morsom side i går: Damn you autocorrect, hvor folk sender inn screenshots av telefonen sin når telefonordboka har vært slem. Her er det lesestoff for mange timer, mye pinlig og mye fantastisk!

I love you my bacteria! :D Les mer her!

Dagens outfit!

Det er jo ikke noen hemmelighet at det er grisekaldt i store deler av Norge om dagen, og tidligere i uka fikk jeg besøk av noen som tydeligvis frøs litt på potene:

Han satt utenfor soveromsvinduet vårt og mjaua hjerteskjærende, så jeg slapp ham inn og da forsvant han under senga. Han var full av hybelkaniner da han kom frem igjen, så nå trenger jeg ikke støvsuge under der på en stund :P Pusen fikk være inne helt til han begynte å kvesse klørne på sofaen min, da ble han vennlig men bestemt skysset ut igjen ;)

Ellers er jeg hjemme alene en stund, samboeren har forlatt åstedet til fordel for å være skiinstruktør på Lillehammer. Men det gjør ikke noe, for da kan jeg stjele genseren hans. Derfor skal vi nå ha den aller første «Dagens outfit» her på bloggen! Jeg har blogget i 6-7 år uten en eneste outfit, så her er den:

En kjempegammel og altfor stor Russellgenser, trolig kjøpt i Sveits en gang. It’s fantastic! :D Det er så greit med store gensere, for da er det goood plass under til varme trøyer ;) Ha en fabelaktig lørdag, alle sammen!

Kniz!

Åkei, før vi starter her, så vil jeg bare advare leserne om at det vil forekomme enkel humor i dette innlegget. Nå vet ikke jeg om dette er morsomt kun for oss som er involverte i det, så det er ikke sikkert at noen kommer til å synes det er gøy, men JEG har i allefall ledd meg skjev av dette i dag :P

I helgen ble jeg introdusert for iPhone-appen «iSwap Faces» av Ann Karin. Man tar ganske enkelt et bilde av to personer, også bytter appen om på ansiktene. Og mer skal det ikke til for å trimme lattermusklene:

Her har vi i tillegg stappet Pez i kjeften, så dette ble ekstra ille.

Se nå hva som skjer når man informerer folk på jobb om at denne appen finnes:


Tor Morten og meg.


…igjen.


Hahahahaha!!

Det siste bildet er rett og slett magisk. Det er to av kollegene mine, Johanne og Espen, og jeg vet ikke helt hva de ser ut som! Alt jeg vet er at det ser ut som det er skikkelig synd på Espen, hahahah :P iSwap Faces, folkens! Vel verdt de 11 kronene, husk å poste bildene et sted slik at alle får se dem :)