Arkiv for ‘mediesynsing’ Category

The Wolf of Wall Street

Ser at «The Wolf of Wall Street» har fått Oscar-nominasjoner i bøtter og spann, og jeg kan med hånda på hjertet si at dette er en film jeg har lyst til å se ene og alene fordi traileren er så ufattelig kul!

Jeg fikk blant annet kinogavekort av Christian til jul, men de er øremerket en Kongesal-visning av Hobbiten, så denne får jeg nesten be ham med meg på sjæl ; )

Haiti, mon pays

En nylig opplastet video på YouTube med bilder fra Haiti slik det var før jordskjelvet. Sangen er helt fantastisk, jeg hørte den første gangen for temmelig nøyaktig fire år siden, og den blir så trist satt i sammenheng med hva som har skjedd.

Don’t flatter yourself!

Leste på Dagbladet i dag at Jan Thomas spjæra buksa under gårsdagens «Skal vi danse». Jeg ser ikke programmet, men kunne lese på Dagbladet at Jan Thomas selv tenkte: «Håper ikke kronjuvelene mine var ute!» da buksa spjæra.

Jeg lurer jo litt på hvordan det ser ut nedi buksa til Jan Thomas, hvis han var redd for å flashe juvelene gjennom dette hølet:

kronjuvelene

Bildet er på frekkest mulig måte stjålet fra Dagbladet. Der kan du også lese at superstylist JT brukte BH-innlegg på knærne. Hvor er verden på vei, sier jeg bare.

Tjeld Cam

Jeg lo godt da jeg åpnet mail-innboksen min her en dag:

paradise

«You may follow Paradise Hotel as well».  Ehm, nei.

Er DU også lei av de tradisjonelle realityseriene med bitching, brunkrem og bakrus? Da kan du melde deg inn i motstandsgruppa til Paradise Hotel på Facebook, eller du kan se HER:

tjellingKlikk på bildet eller trykk her!

«Big Brother for katta!» som Ann Karin så treffende kalte det. Kos deg!

Erlend Loe av Ari Behn

Nei, jeg skal ikke kaste meg ut i debatten om disse to, siden jeg ikke har lov til å synse så mye om mange, og egentlig burde forholde meg nøytral og objektiv til det meste.

Jeg skal bare (for meg selv) konkludere med at:

a) Ari Behn er noe av det sleskeste jeg har hørt (og sett) når han krampaktig hardt prøver å forvirre «de gjengse» nordmenn med «rikt» språk bare for å briljere (eksempelvis bruker han frasen «sic» i sitt innlegg i Dagbladet). Og noen husker sikkert denne:  «Nå vil jeg føle meg som en mann. Ut og hogge en stein eller skyte en bjørn!» Forøvrig er tatoveringen hans under middels kul.

b) Erlend Loe har fullt av skrivefeil i bloggen sin! «Værre» istedet for «verre», «simpelt hen» istedet for «simpelthen» og masse og/å-feil? Hvem som helst kan ha grammatikkfeil i skrivespråket, men en forfatter av Loes kaliber burde vel i det minste ikke ha slike ord delings feil…?

c) Jeg vet alltid best, siden jeg er rett og slett feilfri og aldri har feilstavet et eneste ord.

Erlend Loe ikke.

Erlend Loe ikke.

Ikke Ari Behn heller.

Ikke Ari Behn heller.

(Bildene har jeg stjålet herfra og herfra.)

PS: For å lese Ari Behns innlegg i Loe sin blogg, klikk her.