Sårri bårri

Av en eller annen grunn har jeg ikke hatt ork til å oppdatere bloggen på snart en uke. Jeg vet ikke helt hvorfor, jeg har jo ting å blogge om, men akkurat nå føler jeg meg helt uinspirert, og lover å komme sterkere tilbake.

Imens skal jeg spise litt og tenke på saken. Dette er forøvrig maten min i dag:

p220409_201801

5 kommentarer til “Sårri bårri”

 1. Rita sier:

  I know the feeling. Ha mesta heilt gnistn æ… Hoff å læll :)

 2. Ithil sier:

  Alle mister nok litt av gnisten nå og da. Jeg har også mine perioder med flere dager/uker mellom hvert innlegg, spesielt ettersom jeg er gått litt lei av å bedrive en «statisk oppramsing av hva jeg gjorde idag». Jeg vil skrive få, men gode (det er forsøket verdt iallefall :) ) innlegg som andre kan ha interesse av om de tilfeldigvis dumper over mitt lille hjørne av verdensveven. :) Ta deg en velfortjent pause så lenge du vil og kom sterkere tilbake ^^

 3. Vilde sier:

  Sånn går det når man jobber på urteite tidspunkt av døgnet… Det tror jeg ihvertfall!
  Blir litt uinspirert av sånt…
  *og tastaturet mitt er skeivt igjen* viktig med interne spøker… ;)

 4. janne sier:

  Ja.. det hjelper kanskje ikke at jeg står opp kl 04.20 om morran. Men ja. Får ta en pause og lete etter gnisten igjen :)

 5. Liv sier:

  Vett hva du mener…
  Hver gang når jeg er litt idéfattig sletter jeg bloggen =]
  Men no.. no… no føler jeg at energien kommer tilbake… og så bloggen min lever… muahuahuahuahuahua (diabolisk latter)…
  Sko ikke drikke mer… i swear… too much coffee… much too much…

  ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »