First aid

Det burde selvsagt vært like enkelt å gjøre biler friske som å kurere en halsbetennelse eller en forkjølelse. Penicillin for biler er noe jeg definitivt vil slå et slag for når jeg blir statsoverhode i ett eller annet land.

img_1266_7_8_tonemapped-copyBilen min, Passgeir, sliter nemlig litt for tida, og det er veldig vanskelig å trøste en bil.

Blant annet kom det en mann fra NAF og røsket ut hele baklukelåsen på ham forrige uke (kan nok sammenlignes med å trekke en tann. Uten bedøvelse). Dessuten sliter han litt med skoene (mistenker ødelagte hjullager på begge bakhjulene) og har generelt en stygg hoste. Enkelte dager har han så  mye i feber at han omtrent ikke vil starte.

Jeg prøver å blidgjøre ham ved å gi ham ekstra mye drikke (95 blyfri), og han blir som regel medgjørlig etter at jeg har godsnakket med ham en stund. Men likevel hostes det litt innimellom, og han ser ikke ut til å bli riktig frisk.

Pappa har tatt på seg rollen som bildoktor, heldigvis, og Passgeir har nå fått tilbake låsen i bakluka. Dessuten skal jeg ta med nye hjullager hjem på lørdag, også får vi se om det hjelper på feberen hvis vi skifter plugger. Dakar liten :(


Huff. Jeg kan aldri få barn som blir syke.

2 kommentarer til “First aid”

  1. Anonymous sier:

    Stakkars Passgeir! :( :mrgreen:

  2. janne sier:

    Jaa, dakars liten! Håper han blir bedre nå, han trenger sårt litt pleie.

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »