Nå er det (h)jul igjen!

I dag kan jeg takke høyere makter og bilen til Joël for at jeg kom meg helskinnet på jobb.

image-upload-1-746960Heimdal kl 05.05 i dag tidlig.

Her oppi «høyereliggende strøk» snør det nemlig for tida. Jeg bor kanskje 50 høydemeter under Heimdal, og slipper unna med regn, men på jobb ligger det altså noen centimeter med julestemning. Hadde det ikke vært for Joëlbesøk, skulle jeg fått slite med å komme meg på jobb i dag. Bilen hans har både vinterdekk og firehjulsdrift. Min har ingen av delene.

De siste dagene har det vært frost og ganske glatt asfalt, så det er i det store og hele ganske uinteressant å kjøre med sommerdekk. I morgen er det rett hjem og legge om, og i morgen blir det taxi til jobb og jogging hjem igjen. Duverden, så sunn man blir når snøen kommer!

Dårlig oppdatering de siste dagene, beklager det. Forøvrig har Ursi, mammaen til Joël kommet på besøk fra Sveits i dag, så det blir ikke så mye blogging i helga heller.

Vi hadde forresten avslutningslunsj for Baard her på tirsdag i og med at han hadde sin siste arbeidsdag her på huset denne uka, og da fikk til og med jeg en påskjønnelse fra radioledelsen og gode ord å ta med meg videre. :) Veldig hyggelig! Det skal bli veldig rart å levere inn nøkkelkort og ikke komme tilbake hit etter oktober.

img_4369Men jeg fikk vin å trøste meg med. Ekte designervin, hoho!


Herremin, for en kjip oppdatering. Nå slutter jeg å skrive, så det ikke blir enda verre. Hadet!

(Den som har litt inspirasjon eller energi til overs får mer enn gjerne maile litt av det til meg.)

9 kommentarer til “Nå er det (h)jul igjen!”

 1. Johan sier:

  Oj, har ni en massa snö? Vi tycker att det är kallt här nu, men det är det inte riktigt ser jag. Ska du göra en snögubbe nu? :D

 2. janne sier:

  Mm, kanske får göra en snögubbe klockan 5 i morgon, så mailar jag et bilde på den till dig :P Hur «kallt» är det hos er då? 20 grader?

 3. Line Berg sier:

  Shit.. har det kommet snø der du bor? Håper ikke det kommer snø her helt enda, er ikke helt klar for den enda. :-) hehe! fin blogg du har, klemmer..

 4. Johan sier:

  Ja, det är faktiskt 20 grader. Jättekallt :P Men idag är det varmare. Håper du gör en snögubbe :)

 5. janne sier:

  Line: Ja, det vil si, det snør i høyden her i Trondheim. Hjemme i Meråker vet jeg ikke helt hvordan det ligger an :P Ikke helt klar jeg heller. Takk, forresten! :)

  Joël: Ja, ikke sant? Nesten like fin som Passgeir! ;)

  Johan: Snøen er borte i dag, tyvärr! (eller heldigvis for meg ;) )

 6. Reidun Beate sier:

  Oh shit. Det er jo vinter på heimdal. Jeg bor 15 minutter unna og her er det ingenting. :S

  SV: Tror nok ikke det er blogawards, men kun en stor fest for bloggere. :)

 7. colakork sier:

  Oooooh, den var nesten så pen at man ikke kan drikke den, den vinen! ;) naaajs!

 8. janne sier:

  Ja, den må nok spares litt :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »