Oi, jeg hadde visst en blogg…

Nå har jeg nettopp satt kjæresten min på et fly som tar ham ca 2500 kilometer bort fra meg, og det er vel kanskje ikke akkurat det morsomste jeg har gjort så langt i går. Det er nøyaktig ett år siden sist jeg gjorde samme sak – forskjellen er at denne gangen blir han borte bare i en uke, og ikke to måneder. :) Det likar vi!

Joël skal gå sveitsisk mesterskap, og for å kunne gjøre det må han naturlig nok være i Sveits. Litt fint for meg, for da kan han kjøpe med Kindersjokolade når han kommer hjem (MYE billigere i Sveits enn her til lands!).

Siden sist har vi jo startet opp P5 i Trondheim, Oslo, Bergen og Stavanger, og det har vært GRISEKULT! Vi har fått MYE lytterrespons og mange lykkeønskninger, og da gjør det ikke så mye at man må stå opp «litt» tidlig på morgenen ;)

Første uka endte med brannskade for min del, da jeg testet det gamle trikset med å gå ut i sprengkulde, kaste vann i lufta og få det til å fordampe:

untitled-1

Det meste av vannet havnet selvsagt på arma mi, og jeg endte opp med blemmer og greier. Hva gjør man ikke for jobben? ;) Per nå ser det mye bedre ut, nå minner det mest om en dårlig tatovering.

Etter første dagen fikk vi også kake:

img_3393-copy

Kort sagt: jobben er kjempegøy, og jeg stortrives! Kunne ikke bedt om mer sånn jobbmessig sett! :)

Jeg lovte også et «se-hva-jeg-fikk-i-julegave«-innlegg, men siden jeg er så lat og ikke gidder å ta bilder ennå, så får jeg bare liste opp det meste. Jeg fikk jo den etterlengtede dunjakka av verdens beste kjæreste! Jeg har nærmest flyttet inn i jakka, SÅ god er den :)

Av Vilde fikk jeg det jeg ønsket meg fra Make Up Store, av bror fikk jeg gavekort på bøker, av mamma og pappa fikk jeg sjokoladefonduesett (NAM!) og gavekort, jeg fikk snø til jul (!), og Passgeir fikk også juleønsket sitt oppfylt – han får garasje! Jeg får nemlig parkere i parkeringshus i forbindelse med jobben, så min elskede bil har kost seg inne mens det har vært styggkaldt ute. :)

Da jeg fikk sminken av Vilde måtte jeg rett hjem og prøve, og det eskalerte voldsomt. Plutselig så jeg sånn ut:

cadmst

Og her ser dere også dunjakka også:

img_3106
Ja, jeg hadde veldig lite å finne på den dagen….

Det har jo også vært fryktelig kaldt, ikke bare her, men over hele landet. Likevel, 30 minusgrader i Meråker er en smule mer enn vi er vant til. 20 minus i Trondheimsområdet resulterer i dette:

img_3414-copy

img_3418-copy
Masse damp fra fjorden! Finner en del fotomotiv nå når det er så kaldt :)

Også har det vært gullbryllup! På lørdag som var, feiret vi at bestemor og bestefar har vært gift i 50 år!

img_3516-copy

Dette bildet er min favoritt fra kvelden. Det beskriver stemningen veldig godt:

img_3508-copyBrudevals på kjøkkenet!

Nå skal jeg prøve å bli litt flinkere i alt her, ta tak i ting, som det heter. Jeg har noen planer for året, og jeg bør egentlig sette igang nå for å kunne klare å gjennomføre dem. En av dem er å bruke det nye kameraet mitt mer, det fortjener det. Dessuten skylder jeg leserne mine å oppdatere oftere :) Jeg har jo nettopp gjennomført mitt første år som WordPress-blogger, og angrer ikke på at jeg bytta plattform!

(PS: For spesielt interesserte: vil du lese mer om hva vi gjør på jobb, kan du kikke inn her og du kan høre en aircheck fra vår første sending her!)

10 kommentarer til “Oi, jeg hadde visst en blogg…”

 1. Hei Janne!
  Så fint innlegg. mye info på engang.
  Det så veldig vondt ut med brannsår. Stakkars deg hehe.. litt sympati der ja. Er du radiodame? Altså snakker du på lufta, eller har du andre oppgaver? Har ennå ikke hørt på P5. Usikker på frekvensen, selv om jeg har sett plakater..
  Naturbildene var kjempefine! Du var vanvittig som som pusekatt, og jakka ser dddiiiigg ut. Grattis til bestefolka. Ikke ofte man finner folk som har vært sammen så lenge! Det er jo litt gammeldags nå til dags. Hehe.
  Til slutt: Ja til WordPress!

 2. sv: Hahahahahah!! Og DU fikk meg til å le nå!! Genialt!

 3. Ithil sier:

  *nynne Jellicle Cats* Fin sminke, du ;D

 4. Så masse spennende ting du skriver om! Og FINE bilder!
  Uff, ikke kjekt når kjæresten reiser vekk, det lengste jeg har vært borte fra min er en langhelg.
  SV: Hvilken plattform bruker du for bloggen din? :)

 5. Line sier:

  Jeg må ærlig innrømme at jeg har en liten drøm om å jobbe i radio en gang. Derfor er jeg bittelitt superfan av deg som får jobbe i p5, som jeg egentlig aldri har hørt på siden det er storbyradio? Så er jeg også superfan av Joakim Radioman som jeg faktisk hører på akkurat nå på p3! Jeg elsker faktisk radio.

 6. Tim Hagen sier:

  It’s evening here in Idaho, which means I’m streaming Storbymorgen live on the interwaves. You’re coming in loud and clear… ;)

 7. janne sier:

  Great, Tim! Greetings to Idaho from Trondheim, we obviously have listeners all over the world :D

 8. SV: Jeg må ærlig innrrømme at jeg synes jeg fortjener det etter TO praksisskoler som var langt avgårde ;)
  Jeg bruker selv wordpress og liker det veldig godt! Er ikke mange begrensninger for hva du kan gjøre med bloggen, dessuten er den enkel å bruke ;)

 9. Rita sier:

  Cooole kattekvinnen! ;)

 10. ms.terrible sier:

  Ooooh! Fett med ny kanal altså :D Tenker på deg hver gang reklamen kommer på tvn også synger jeg sammen med kelly R ;) Det med armen kjenner jeg smertelig igjen. Jeg har forøvrig ikke helt ambisjonen om å gå maraton på ski, men jeg får skia mine til oslo i morra! :D Fantastisk den kaka altså. Sånne kaker får meg alltid til å tro at jeg liker marsipankake, men sannheten er at de er mye finere å se på ;)

  Lykke til med Joëlfrisone! Det ordner seg vettu! :D

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »