Hibernating – igjen

Jeg går i dvale.

zzz

Alt som heter fotolyst, inspirasjon og skriveglede er gone with the wind, og hver gang jeg prøver å oppdatere ender jeg med å slette hele innlegget. Derfor: bitteliten pause nå. Sånn rent bortsett fra bloggtørken så er alt veldig fint, så jeg har ikke blitt helt emo, lissom ;)

Og som de mest observante leserne allerede har lagt merke til, så finnes det nå en «like»-funksjon på postene, ikke ulikt det opplegget som finnes på Facebook. Klikk på plussen ved siden av hjertet for å like innlegget, hvis du nå ikke orker å skrive en kommentar. Men jeg setter veldig pris på kommentarer, altså! :)

Når jeg finner ut at jeg skal ta bilder og skrive igjen, så skal jeg også fikse ny header, for den jeg har nå tror jeg ikke en gang Märtha Louise liker. Og hun liker mye rart, bare se hvem hun er gift med, liksom.

Catch you on the flipside!

8 kommentarer til “Hibernating – igjen”

 1. Viidar sier:

  Hvor var dette hjertet og dnne «like»-knappen, sarru?

 2. Linn sier:

  Kjenner til det! Ikke mye kreative celler i denne kroppen for tiden heller.

 3. Ithil sier:

  Du er ikke alene om å være uinspirert eller lite kreativ for tiden. Jeg har ikke rørt kameraet på flere måneder og skriftlige oppdateringer fra meg begrenser seg stort sett til 140 tegn ;p
  Heldigvis er det ikke lenge igjen til vår! *superoptimist*

 4. Trond sier:

  Sov godt :)

 5. Bare se hvem hun er gift med lissom.. hahahaha!

  sv: mulig jeg stikker til legen og sjekker verdiene… men frykter liksom at jeg innbilder meg ting også. hmm…
  takk og takk, you are too cute! håper blogglysten kommer tilbake snart! ta noen fine bilder av P5 eller noe ;)

 6. janne sier:

  Viidar: Helt ærlig, så du det ikke da du trykte på «skriv en kommentar» ? :P

  Ithil og Linn: Jepp, vår blir bra!

  Trond: Takk ;)

  Speilvendt: Hehe, tror det er nok P5 på bloggen for en stund nå ;)

 7. Tonje H sier:

  La deg nettop til på bloglovin etter tips fra en annen blogginne :) Skal bli arti å følge deg videre! Ha en fin søndag.

 8. janne sier:

  Tonje H: Ah, kult! Takk! :)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »