Mat og hår

Siden blogger tillater (og oppfordrer til) at man skryter av seg selv, er det akkurat det jeg nå har tenkt å gjøre. Ikke fordi det er så mye å skryte av, men fordi det er bare dette jeg har gjort denne uka, nemlig laget mat:

img_3787

 

Ja, også har jeg jo kjøpt meg bølgetang, og da må jeg selvsagt slå til med noen egobilder også, narsissistisk som jeg er:

hhhsar-copy

img_3808
Eg likar det!

Bølgetang is the shit nå som jeg ikke har langt nok hår til å ha fletter i det. Sånn ser nemlig håret mitt ut når jeg har sovet med fletter, og det er litt greit å kunne variere det pinnestrie håret mitt bittelitt :) Eneste utfordringen er luggen, den er litt for kort til å få bra ennå. Men det kommer!

9 kommentarer til “Mat og hår”

 1. Joel sier:

  söting! :)

  janne svarer:

  Nååh! :P Du og!

 2. BJ aka. EJ sier:

  bølgetang?? tell me! trur stritt-hår-helvetet er noke so følge med namnet…

 3. Linn sier:

  Så fin du ble! :D

 4. Ithil sier:

  Bølgetang er sikkert billigere enn permanent i lengden, men det er veldig greit å bare vaske håret og poff! krøller :D Er veldig glad i de nye krøllene mine ^^
  Hvor lang tid bruker du på hele håret når du skal bølge det?

 5. Vilde sier:

  Ber megselv herved på middag.. :P
  En gang det liksom passer for begge.. Ca i neste tiår eller no? :P :P

 6. janne sier:

  BJ aka TJ: Det e ganske my som følge med navnet trur æ!

  Linn: Takk! :D

  Ithil: Jeg har null kontroll over håret hvis jeg legger meg mens det er vått :P Jeg bruker en god halvtime hvis jeg er nøye.

  Vilde: Velkommen skal du være, i neste skuddår eller deromkring ;) Neh, vi får ta en skiskyttermiddag under de Olekiske Lymper!

 7. blondhild sier:

  Stilig! Jeg forsøkte å lage slike bølger med rettetang. Bølgene ble kjempestilig på min datter som har langt hår, men jeg fikk det ikke til på meg selv som har lik lengde på håret som du har. Så kanskje jeg får investere i ei slik tang som du har. Hvilke merke er det du har kjøpt?

 8. janne sier:

  Dette er en OBH Nordica, tror den kostet 398,- på Clas Ohlson :) Veldig lett å få fint med en sånn tang altså!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »