Snøhelvete

Med det været vi har nå, er det mange som sliter med å komme seg fram, sånn bilmessig sett. Det har kommet anseelige mengder med snø, og som regel pleier folk å sette seg fast i oppoverbakke, eller så har de sklidd ut i ei grøft. Men ikke jeg og Passgeir.

p080210_1237

Her hang vi da. I nedoverbakke. Midt i innkjørselen. Jeg så jo at brøytekanten var like høy som K2 da jeg skulle svinge inn, og tenkte at det var best å ta det bittelitt med ro, ettersom jeg gjerne vil ha Passgeirs understell i behold. Dermed kjørte vi oss skikkelig fast, og ble hengende.

Jeg fikk henta en snøskuffe, og etter ca ti minutter med snømåking og mange stygge ord, kom det heldigvis en mann joggende forbi, og hjalp meg løs. Ikke for det, jeg hadde jo kommet meg løs for egen maskin til slutt, jeg mener; snøen smelter jo en gang uti april uansett.

Ikke farsken om jeg hadde klart å måke fram bilstyret alene, jeg har jo pust og kondis som en kols-pasient etter å ha vært sjuk i snart to uker.

Mange takk til joggemannen. I dag tar jeg beina fatt når jeg skal til butikken, hoste eller ikke. PS: Håper det slutter å snø snart.

7 kommentarer til “Snøhelvete”

 1. Vilde sier:

  Du kom deg på jobb da?

 2. janne sier:

  Ja, for da hadde de ikke brøyta ennå :P

 3. Anonym sier:

  Stakkars Passgeir! :mrgreen:

 4. mam sier:

  ……kvinnfælk å bil…..

 5. janne sier:

  Jajajaja!!! Det va no for at æ itj skull ødlægg bil’n at æ villa kjør sakte over brøytkanten da :P Kæm skull tru at det gjekk an å sætt sæ fast i neoverbakk?

 6. blondhild sier:

  STAKKARS Passgeir og stakkars deg og altså! Godt at du fikk hjelp for det er et sant HELVETE og bli plaget slik. Da jeg for 2 år siden skulle kjøpe meg en ny bruktbil var jeg 100% bestemt på at jeg skulle ha en god vinterbil som hadde firehjulstrekk. Valget falt på en Mitsubishi Space wagen. Det er bilen sin det. En kjempebil!

 7. janne sier:

  Ja, jeg kunne nok ønsket at Passgeir hadde firehjulstrekk enkelte ganger jeg også. Men så er han jo en bybil da ;)

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »