I just lost the plot

Jeg var superflink til å ta bilder i helgen som var, og jeg lover å legge ut noen av dem. Nå må jeg imidlertid bare ta tak i en del klesvask, gulvvask, oppvask og diverse annen styggedom. I mellomtiden synes jeg de musikkinteresserte av dere skal ta turen til Spotify eller Youtube og høre Norah Jones’ «Stuck». Snublet tilfeldigvis over den i dag, herlig låt!

mirror-copy

Har store planer om å redesigne etterhvert også, men jeg er så elendig på å lage header. Også funderer jeg på å oppgradere WordPress til 2.9.2, nå kjører jeg en eldgammel versjon, og er livredd for at alt forsvinner hvis jeg tar en automatisk update. Så ikke bli skremt dersom alt er borte fra bloggen en av de nærmeste dagene, da er det bare jeg som har fucka opp :P

6 kommentarer til “I just lost the plot”

 1. Linn J sier:

  Du kan jo bare ta backup av alt før du oppdaterer. Jeg har oppdatert automatisk hele tiden og det har alltid gått bra! :)

 2. Susanne sier:

  Oh, fucka opp den siste oppdateringen, så får ikke oppdatert xD Irriterende!

 3. Line sier:

  Jeg tok den siste oppdateringen automatisk. Og det ser iallefall ut som om jeg ikke har fått noe problemer! For jeg var nemlig også livredd for at ting skulle bli fucka!

 4. Tanja sier:

  Ingenting å være redd for så lenge du tar backup av alle filer samt databasen:)

 5. janne sier:

  Har jo SEFF backup av alt, men det er jo forbanna mas å begynne å få ut alt igjen, særlig hvis det skjer HVER gang, sånn som folk sier at det gjør for enkelte :s Typisk at det er sånn ståa er her også :P

  Har sånn automatisk DB-backup som plugin i WP, så det skal jo ordne seg på et vis, jeg vil bare gjøre det så lett som mulig for meg selv ;)

 6. Onkel Oscar sier:

  Ta backup av hele mappestrukturen, så kan du bare ftp’e opp stæsj dersom noe skulle gå galt:)
  Det eneste som går til helvete hos meg, er css-filer og theme-filer; dette skjer til gjengjeld hver eneste gang. Nåo pråbblem!

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »