Rendez-vouz

Har nettopp hatt en close encounter med en (h)elgemamma og to kalver midt i Bjørndalen her i Trondheim! Jeg og Joël var på vei hjem fra kino (Shutter Island, ikke se den) da en bil vi møtte begynte å blinke med lysene. Rundt neste sving kom altså mamma Elg og to unger ruslende på gangfeltet! Veloppdragen elg må man kunne si.

dsc00401

Jeg lot Joël ta over bilen mens jeg løp etter for å ta bilder (note to self: ta med speilrefleksen overalt, you never know! ;) ) Etter en stund oppdaget de forfølgeren sin og mamma Elg snudde seg og glodde olmt på meg helt til jeg snudde og gikk tilbake igjen. Heldigvis for meg kom det en del biler, slik at de tuslet videre ut på veien og nedover mot sentrum.

dsc00403

Hvordan historien ender, aner jeg ikke. Etter 5 minutter hadde de skapt så stor trafikkork at vi ikke hadde sjans til å se dem mer, men man får jo håpe at de klarte å rote seg inn i skogen igjen ;)

7 kommentarer til “Rendez-vouz”

 1. Miss Jones sier:

  KULT! :D

  Jeg og vil se sånne søte saker!

  Utrolig tøft!

 2. Hahaha, så stilig da! Tøft av dem å rote seg inn i sentrum ;)

 3. Ida Husøy sier:

  Wow, det er jammen meg ikke hver dag man møter på skogens konge :D

 4. Sverre sier:

  Stilig! Eg har faktisk til gode å sjå elg i det heile…

  Men kvifor oppmodar du til å ikkje sjå Shutter Island? Beste filmen eg har sett på svært lenge.

 5. Pia sier:

  Synd det ikke var noe bilde av deg, løpende etter elgene. Dét hadde vært et syn!

 6. Ithil sier:

  Så godt å se at det er flere som ikke likte «Shutter Island»! Plottet er bra, men filmen funker rett og slett ikke. For mye preik, for lite gåsehud og regissøren har tydeligvis glemt hva «Show, don’t tell» betyr :p

 7. janne sier:

  Miss Jones: De er ikke noe mangelvare her i Trøndelag, så du får bare ta turen hit ;)
  Janne-Kristin: Skulle vel sikkert på shopping eller noe :P

  Ida: Det er i allefall sjelden at de tusler på rekke og rad på gangveien ;)

  Sverre: Jeg skjønte plottet etter fem minutter, også ble det noen løse tråder her og der også var den jo egentlig ikke så spennende. Skuffet til at det var en Scorsese-film i allefall!

  Pia: True dat!

  Ithil: I know! Jeg ville også ha mer gåsehud. Skvatt èn gang, av en fyrstikk liksom :P

Si noe!

:) ;) :s :P :( :-x :/ :D <3 more »